CGI

Junior IT Konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 14 januari 2019
Ref:
J0718-0522
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi har 72 500 kollegor i 40 länder varav ca 4000 finns i Sverige. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar. CGI söker kontinuerligt talanger i början av sin karriär som vill utvecklas inom IT. Hos oss på CGI får du möjlighet att jobba på en utmanande och dynamisk arbetsplats där dina erfarenheter och din kunskap får erkännande och bidrar till företagets framgångar.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Junior IT konsult kommer du att få möjlighet att jobba spännande kundprojekt i roller som utvecklare, testare eller kravställare. Vi tillhandahåller en miljö som gör att du kan utnyttja din fulla potential och nå dina mål. Inom CGI vill vi skapa spännande möjligheter för dig som vill bidra till framtiden på ett av världens största IT-konsult företag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig nyligen tagit examen från Universitet/Högskola med inriktning på systemvetenskap, affärssystem, som civilingenjör eller som läst en yrkesutbildning med relevant IT inriktning. Du är flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Som person har du ett brinnande intresse för IT, en drivkraft och vilja att utvecklas samt är nyfiken på rollen som konsult.

Vill du jobba på ett företag som för fjärde året i rad har fått certifieringen Top Employer och som ger dig möjlighet att utveckla dig själv både personligt och professionellt? Då är det dig vi söker!

Skapa en kandidatprofil via ansökningsknappen nedan, när vi har en junior rekrytering kontaktas du direkt av en av våra ledare.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta det svenska rekryteringsteamet på: rekrytering.se@cgi.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb