CGI

Director Consulting Services Raindance, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 30 mars 2019
Ref:
J1218-0906
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Affärssystemsverksamheten inom CGI står fortsatt stark och vi söker nu en engagerad ledare med kundfokus till vår konsultgrupp i Göteborg för affärssystemet Raindance. Vi söker dig som brinner för att skapa kundnytta, drivs av att arbeta med människor och samtidigt är intresserad av den digitala utvecklingen, där vi inom Raindance bl.a. arbetar med RPA och även satsar inom Artificiell Intelligens.

Vi erbjuder dig en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter, där du har möjlighet att bli en viktig del i vår resa framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar att vara ledare för våra affärsystemskonsulter i Göteborg och att vara kund- och leveransansvarig för Raindance hos ett antal av våra svenska kunder. Du ansvarar för att coacha, belägga, kompetensutveckla, engagera och rekrytera konsulter. Du utvecklar affärsrelationer, driver nya erbjudanden och ser till att vi levererar enligt avtal till våra kunder. Du blir även en del av Raindance ledningsgrupp där det beslutas om inriktning på kort och lång sikt, både för produkten, för våra leveranser och för våra medlemmar.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har:
• Dokumenterad god ledarerfarenhet. Ett stort engagemang, är initiativrik och duktig på att kommunicera.
• Stor egen drivkraft och förmåga att skapa goda relationer.
• Erfarenhet av sälj- och/eller leverans från it-konsultbranschen
• Det är en fördel om du har kunskap om affärssystem och ekonomiprocesser eller om produktutveckling av it-system.
• Du behärskar svenska flytande, både i tal och i skrift och har även mycket goda kunskaper i engelska

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är den 30:e Mars 2019. Frågor besvaras av enhetsansvarig Per Nauclér: per.naucler@cgi.com

Raindance är ett av de marknadsledande affärssystemen inom offentlig sektor i Sverige och har totalt ca 300 kunder i Norden inom flera olika branscher. Raindance är ett webbaserat system med helintegrerade moduler för bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb