CGI

Linux, Unix- Tekniker, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 29 mars 2019
Ref:
J1218-1262
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en av världens ledande IT-leverantörer. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi behöver nu förstärka vårt Supportteam med en Linux/UNIX tekniker.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi arbetar tätt tillsammans i ett team med tekniker med olika specialiteter inom Linux/UNIX världen, såsom Solaris, AIX, HP-UX Red Hat, SUSE, Oracle Linux, Ubuntu, m.fl.

Har du erfarenhet av Oracle PCA, OVM och Solaris så ser vi det som en fördel för denna positionen. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade processer och verktyg.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du som söker bör minst ha 3 års års erfarenhet av Linux/Unix och då speciellt Solaris på UNIX sidan. Eftersom man jobbar i team så bör man ha lätt för att jobba tätt tillsammans med andra tekniker. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Har du erfarenhet/kompetens inom automation och scriptning så ser vi det som en fördel. Du utrycker också dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Tjänsten kräver också svenskt medborgarskap.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-03-31.

För mer information, kontakta gärna;
Jan Nordström 0708-513230
jan.nordstrom@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb