CGI

Lösningsarkitekt, Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 15 januari 2019
Ref:
J0718-0876
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus att leverera lösningar i teknikens framkant. Här får du jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Nu söker vi en lösningsarkitekt till enheten Digital Workplace med placering i Stockholm eller Göteborg. Digitaliserings-teamet inom CGI NEXT har en stark SharePoint & Office 365 expertis och lösningar för samverkan, informationshantering och Digital Arbetsplats. Vi erbjuder dig ett roligt arbete i en stimulerande teknisk miljö tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor. Som lösningsarkitekt kommer du att vara en nyckelspelare inom vårt område Digitalisering.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som lösningsarkitekt kommer du driva säljcase, förstudier/kravarbete samt ge rådgivning och inspiration till våra kunder i syfte att utveckla deras beslutsprocesser. Du kommer vara lösningsarkitekt i införandeprojekt och vara del av komplexa, utmanande och kreativa projekt. Dessutom kommer du genomföra aktiviteter för att komma i kontakt med nya kunder och bredda kontaktytor på befintliga kunder. Du kommer även medverka som expert inom SharePoint vid arbete/presentationer av offerter och anbud.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att det är den personliga inställningen som gör att vi lyckas och att våra kunder och medarbetare gillar oss. Det ska vara roligt att arbeta, vi ska skratta mycket och vi ska känna oss stolta över det vi genererar för våra kunder. När vi söker efter nya medarbetare letar vi efter dem som har mod, engagemang, affärsdriv och som kan skapa en bra stämning internt och externt.

Vi tror att du brinner för:

•Affärsutveckling/Pre-Sale
•Informationsarkitektur
•Teknisk projektledning/Lead Developer
•Rådgivning
•Microsoft SharePoint, O365
•Collaboration

Meriterande är dessutom om du har erfarenhet av:

•Business Intelligence
•Digitalisering
•Projektledning
•Portaler
•SÖK

Är du vår nästa medarbetare? Ansök här och nu direkt! Då tjänsten kräver att du är svensktalande vill vi gärna ha ansökan och bifogat CV på svenska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-02-19.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Duwe, Kristin.duwe@cgi.com

Projektledning, project management, Business intelligence, Microsoft SharePoint, O365, Digital Arbetsplats, Digital Workspace

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb