CGI

Testledare, Karlstad

Rekryterare
CGI
Plats
Karlstad, Värmland , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Ref:
J1018-1157
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI har vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga testledare med erfarenhet av utvecklingsprojekt.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som testledare arbetar du tillsammans med kollegor på uppdrag av våra kunder att kvalitetssäkra deras verksamhetssystem. I den här rollen så är det viktigt att du drivs av att skapa värde och kvalité hos våra kunder. Som testledare är du driven, engagerad och självklart intresserad av test inom både agila och traditionella vattenfallsprojekt.

Du är trygg i kunddialogen och kan stå upp för kvalitén, du har dessutom vana att arbeta med testverktyg. Du besitter ledaregenskaper och har förmågan att organisera uppgifter tillsammans med andra, samt att se vart man är på väg och hur man ska ta sig dit.

Dina arbetsuppgifter kan innehålla följande delar:

Framtagning av teststrategi

Testplanering

Testledning/Testning

Dokumentation av defecter och statusrapportering

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har arbetat med test och testledning i 3-5 år och vill utvecklas vidare i riktigt utmanade kundprojekt, där du tillsammans med våra mer erfarna medarbetare får ett tydligt mentorskap som ger möjligheter till att växa och utvecklas.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som konsult men det är inte ett krav. Du har sannolikt relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad. Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: HP Quality Center, ReQtest, Jira eller andra likvärdiga testverktyg.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Att arbeta på CGI innebär att du får känna vår lokala närvaro och arbeta nära kunder och medarbetare samtidigt som du kan ta del av ett internationellt nätverk med ovärderliga kompetenser och resurser. Du får ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 februari, men gärna redan idag. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna liselotte.bryngelsson@cgi.com 0733981855.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.