CGI

Lösningsarkitekt inom Datadriven hälso- och sjukvård

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Göteborg, Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Ref:
J1218-0475
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
En drömarbetsgivare

Vårt företag är unikt. CGI har en dröm om en arbetsplats där alla ska trivas och vara med och bygga framtiden tillsammans, att bygga ett företag att vara stolta över. Den drömmen vill vi att alla ska uppleva i sin arbetsvardag, varje dag.

Vi har en enormt stor expertis över hela världen. Tack vare vår mångfald av kompetenser kan vi utveckla framtidens lösningar. Vi finns där våra kunder finns både i Sverige och på hundratals platser runt jorden. Att alltid finnas nära, med viljan att erbjuda det bästa av CGI. För dig innebär det att du har alla möjligheter i världen att växa och utvecklas över ett helt liv.

Vi äger vårt företag

Hos oss är du inte bara med och bygger framgång. Du har också möjlighet att som delägare, ta del av de värden vi alla är med och skapar. Som ägare känner vi också ett extra stort ansvar och engagemang för allt vad vi gör.

Välkommen till vårt team:

I en tid när hälso- och sjukvården flyttar närmare människors liv och tekniken blir en möjliggörare för att leverera vård på nya sätt gör vi på CGI en storsatsning inom området E-hälsa. Våra experter levererar framtidssäkra lösningar för att kunna skapa en bättre hälso- och sjukvård för alla.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team med de främsta experterna inom datadriven hälsa- sjukvård, informatik och digitalisering. Vi vill tillsammans fortsätta att skapa Sveriges bästa team inom datadriven hälso- sjukvård.

Våra kunder består av såväl vårdgivare och myndigheter som system- eller produktleverantörer. På CGI är kompetensen inom området stor och nu söker vi dig som vill vara med på vår framgångsresa.

Dina framtida arbetsuppgifter

Genom bättre informationshantering kan vården effektiviseras. Du kommer arbeta verksamhetsnära med att skapa informationsmodeller för beslutfattande inom HoS. Informationsmodellerna kommer stötta både kliniska beslut och verksamhets beslut. Avancerad analys som ex machine learning och AI kommer att vara en del av dessa lösningar. Du kommer att arbeta inom hälso-och sjukvårdens olika verksamhetsområden och dina arbetsuppgifter kommer att vara beroende av kundernas behov inom datadriven hälso- sjukvård men också dina egna karriärsmål.

I ditt arbete kommer du samarbeta med tex projektledare, kravanalytiker, lösningsarkitekter, verksamhetsrepresentanter, kliniker, IT-arkitekter och utvecklare. Vi samarbetar nära även internt med vårt informatikteam för erfarenhets- och kunskapsutbyte.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här rollen söker vi dig som är utbildad inom systemvetenskap, ekonomi, HoS analys eller motsvarande. Längden på din erfarenhet är inte avgörande då vi söker såväl juniora som seniora förmågor, men vi vill att du har kunskap om analytics , IT inom HoS, och en god verksamhetskunskap inom hälso- sjukvård. Meriterande om du har god förståelse av ekonomidata, HRdata samt klinisk data inom HoS.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är målorienterad strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du ska också vara analytisk och problemlösande likväl som initiativtagande, utåtriktad och samarbetsinriktad.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17 februari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Thomas Wallenfeldt, thomas.wallenfeldt@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb