CGI

Talent Acquisition Specialist, Göteborg eller Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Ref:
J0618-0009
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGIs är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar tillsammans och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över. Detta är något som genomsyrar vår HR organisation och vårt Rekryteringsteam: vi skrattar mycket, stöttar varandra och är stolta över det arbete vi gör.

Vi behöver nu stärka upp vårt svenska rekryteringsteam med ytterligare en Talent Acquisition Specialist. Drivs du av att hitta talanger och vill jobba på ett lönsamt, innovativt företag inom IT som för fjärde året i rad har fått certifieringen Top Employer? Då är det dig vi söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Talent Acquisition Specialist, kommer du vara placerad i Göteborg eller Malmö. Du kommer att ansvar för rekrytering för våra affärsområden West och South. West består av ca 200 medarbetare på kontoret i Göteborg och South består av ca 200 medarbetare placerade på kontoret i Malmö.

Som Talent Acquisition Specialist kommer du att stötta ledarna genom hela rekryteringsprocessen, vara insatt i affärsområdenas Work Force Plan och vara en rådgivande partner kring rekryteringsstrategier och lokala employer branding-aktiviteter.

Du ha en nära dialog med rekryterande ledare inom dina affärsområden, ansvara för att optimera och publicera annonser och ansvara för kampanjer i sociala medier. Ca 50% av din tid kommer du att lägga på att aktivt söka och kontakta kandidater för specifika rekryteringar. Du erbjuds att bli certifierad i våra testverktyg och kommer i vissa rekryteringar att utföra djupintervjuer och tester av kandidater.

Rollen innebär stort eget ansvar samt möjlighet till personlig utveckling. Som Talent Acquisition Specialist kommer du att ingå i vårt svenska rekryteringsteam, du rapporterar till Talent Acquisition Manager för Sverige och tillhör den Nordeuropeiska HR-organisationen. Tillsammans med resten av rekryteringsteamet driver vi centrala initiativ kring employer branding, mångfald och CGI Talent Progrogram.

Rollen innebär resor en gång i veckan till Malmö eller Göteborg, beroende på vart du är placerad, samt till Stockholm ca en gång i månaden.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har en akademisk examen och minst tre års erfarenhet av rekrytering, exempelvis från en roll som researcher på ett rekryteringsföretag eller från en intern rekryteringsorganisation. Du är van att jobba med search/ headhunting och att proaktivt kontakta kandidater.

Då rollen innebär daglig kommunikation med ledare, kollegor och kandidater på svenska och engelska, är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från rekrytering inom IT-branschen är meriterande samt erfarenhet av employer branding.

Som person gillar du kombinationen av att jobba både strategiskt och operativt och du trivs i en rådgivande roll där administration är en naturlig del av arbetet. Du trivs tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Som person är du driven, social, strukturerad och noggrann.

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare påverka och bygga framgång liksom att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan redan i dag! Sisata ansökningsdatum 2019-02-17. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-02-17.

För mer information kontakta: Sara Stjernberg, Talent Acquisition Manager: sara.stjernberg@cgi.com

Rekrytering, recruitment, Talent Aquisition, search, research, headhunting, HR

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb