CGI

Verksamhetsprojektledare till fordonsindustrin, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 2 januari 2019
Ref:
J1118-0540
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI växer och nu söker vi verksamhetsprojektledare för att utöka vårt team i Göteborg och för att stödja våra kunder inom fordonsindustrin.
Fordonsindustrin är just nu i en spännande och expansiv fas där CGI spelar en viktig roll. Våra konsulter involveras i det mesta som sker och vi bidrar till den digitala transformationen där vi bl.a. arbetar med innovation och digitalisering.

Som verksamhetsprojektledare hos oss kommer du att leda våra kunders utveckling av processer och verktyg samtidigt som du är en viktig del av vår affärsutveckling.

Hos oss på CGI i Göteborg får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova dig en inspirerande miljö! Vi jobbar med alla delar i ett projekt, från förstudie och design till implementation och drift vilket gör att du är med i hela kedjan. Intressanta uppdrag i kombination med våra individanpassade program för karriär- och kompetensutveckling kommer att bidra till att din professionella profil ständigt förstärks.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som verksamhetsprojektledare arbetar du primärt hos våra kunder inom fordonsindustrin. Dina arbestuppgifter är varierarande och du fungerar bland annat som projektledare för olika förändringsprojekt där både verksamheten och IT-system berörs.

Som verksamhetsinriktad projektledare har du ett helhetsansvar för både lösning- och processförändringar och du arbetar också gentemot sälj- och eftermarknaden. Vidare har CGI ett antal tjänsteleveranser till våra olika kunder och även här kan du komma att fungera som projektledare. Hos oss får du även möjlighet att jobba med agila projekt!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i din roll som verksamhetsprojektledare ser vi att du har en akademisk utbildning, gärna med inritning mot produktutveckling, produktion och/eller logistik.
Dina yrkeserfarenheter bör så här långt ha omfattat en eller flera av dessa inriktningar så att du även praktiskt kan relatera till de frågeställningar som verksamheten står inför.

Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta som projektledare och vi ser gärna att du har erfarenhet från agila projekt. Vidare har du kunskap inom olika utvecklings- och projektmetoder så som DITS, Project Handbook, Prince2, SCRUM eller RUP.
Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin eller om du är certifierad inom PMI eller IPMA.

I din konsultroll är du prestigelös, ansvarstagande och initiativrik. Du är affärsdriven och vill addera värde för våra kunder, som är mycket viktiga för oss. Du har en mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du är öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas.

Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp.
Vi som arbetar här är drivna och motiverade.
Du är även en mycket god organisatör som drivs av att leda teamet mot fastställt mål.
Vidare har Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

projektledare, DITS, Project Handbook, Prince2, SCRUM, RUP, PMI, IPMA

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-04-08.

För mer information, kontakta gärna:

Paula Kökeritz
tel 031 761 1432
paula.kokeritz@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb