CGI

Security Architect, Stockholm, Malmö eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Göteborg, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 16 mars 2019
Ref:
J0818-2607
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI fortsätter växa inom säkerhetsområdet - Säkerhetsexperter/lösningsarkitekter inom IAM sökes!

Vad du kommer att göra hos oss:

Cyber Security är ett av CGIs utvalda satsningsområden och vi behöver förstärka vårt team med flera konsulter inom Cyber Security. Vårt säkerhetsteam har fullt upp och vi behöver fler erfarna konsulter för att hinna med alla nya spännande uppdrag och projekt. Vi behöver förstärka våra säkerhetsgrupperingar i Stockholm, Malmö och Göteborg med seniora säkerhetskonsulter med mycket god kännedom om området IAM/IDM (Identity Access Management / Identity Management).

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar i team med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar teamen inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi lägger stor vikt vid dina erfarenheter och kunskaper och naturligtvis dina personliga egenskaper. Vi kräver ett stort engagemang, att du tar ansvar och har ett genuint intresse för säkerhetsfrågor. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig!

Du ska ha ett stark CV med gedigen erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor/projekt inom såväl verksamhetssidan som från IT-sidan. Certifieringar är meriterande.

Om du väljer att jobba hos oss, en vinnare inom IT-branschen, erbjuder vi dig utmanande, kvalificerade och roliga arbetsuppgifter. Du kommer att vara stationerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö men resande kan förekomma. Du ingår i ett rikstäckande nätverk av konsulter med samma inriktning och kompetens. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-03-16.

För mer information, kontakta gärna: Anna Dawrin 08-6711594

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb