CGI

Marknads- och kommunikationsdirektör

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 29 januari 2019
Ref:
J1218-0112
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer.

Nu söker vi en Marknads- och kommunikationsdirektör med ansvar för CGI Sveriges marknads-och kommunikationsinitiativ och strategier. Du blir medlem i CGI:s svenska ledningsgrupp och kommer att, i nära samarbete med CGI Sveriges VD och representanter i ledningsgruppen, ansvara för att utforma och genomföra marknadsförings- och kommunikationsprogram som utvecklar CGI:s position som ledande IT-tjänsteleverantör i Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen leder du det svenska marknads- och kommunikationsteamet som tillhandahåller dedikerat stöd till CGI Sverige och är ytterst ansvarig för marknadsföringen och kommunikationen mot intressenter som befintliga och framtida kunder, partners och medarbetare.

Du arbetar tillsammans med ledningsgrupperna för respektive affärsområde kring aktiviteter som stödjer CGI:s varumärke, möjliggör affärsutveckling och lyfter CGI:s varumärke. Detta inkluderar aktiviteter i digitala kanaler och media, PR och events, reklam, medarbetarkommunikation och employer branding. I rollen ingår även ansvaret för CGI:s Sveriges marknadsförings- och kommunikationsbudget.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Leda årlig affärsplanering

• Översätta CGI:s affärsprioriteringar i Sverige till en effektiv marknads- och kommunikationsstrategi och aktiviteter

• Ansvar för implementering av ramverk och processer för marknadsföring, inklusive effektiv användning av kundsegmentering samt kund, affärs- och erbjudande-baserad marknadsföring.

• Tillhandahålla marknadsföring och kommunikationsaktiviteter till CGI Sveriges högst prioriterade affärsmöjligheter, erbjudanden och kunder.

• Paketering av tjänster och lösningar

• I nära samarbete med HR lyfta CGI Sveriges arbetsgivarvarumärke och medarbetarupplevelse genom relevanta interna kommunikationsprogram och aktiviteter.

• Vara den primära länken mellan CGI Sverige, CGI i Norra Europa och det globala kommunikations- och marknadsteamet.

• Skydda företagets varumärke och hantera kommunikation vid tillfällen då företagets rykte kan riskera att skadas.

• Leda och utveckla marknadsförings - och kommunikationsorganisationen

• Ansvara för budget, kontakt med media och press samt leverantörer

Som Marknads- och kommunikationsdirektör i Sverige är du en del av Global Marketing & IP Strategy och rapporterar till VP Marketing and Communications CGI Northern Europe.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Marknads- och kommunikationsdirektör för CGI Sverige tror vi att du har mångårig erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Du har erfarenhet från IT-branschen och förståelse för den svenska marknaden och de utmaningar CGI står inför. Du är en stark kommunikatör både muntligen och skriftligen och du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du har erfarenhet av att:

• Självständigt utforma och genomföra marknadsförings- och kommunikationskampanjer i flera kanaler för en internationell verksamhet

• Leda team inom marknad och kommunikation samt att hantera budget

• Hantera relationer med leverantörer inom media och press

• Planera och hantera kriskommunikation

• Examen inom relevant område (marknadsföring, kommunikation)

Som person vill vi att du har en professionell mognad och har förmågan att upprätthålla goda relationer med viktiga intressenter både internt och externt. Du är en problemlösare och en person som får saker gjort med förmåga att jobba både på en strategisk, operativ och taktiskt nivå.

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan på engelska redan i dag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019- 02-05

För mer information kontakta gärna: Jarkko Virtanen, VP Marketing and Communications CGI Northern Europe: jarkko.virtanen@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb