CGI

Sharepoint-utvecklare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 29 januari 2019
Ref:
J1018-2956
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI behöver förstärka sitt team av utvecklare med nya talanger. Vi söker nu SharePointutvecklare till vårt SharePoint team i Stockholm. Vi jobbar oftast med större och mer komplexa projekt mot stora företag eller myndigheter. Det brukar innebära att våra SharePoint-projekt är både intressanta och roliga, exempelvis hybridlösningar där vi kombinerar stora on-prem lösningar med den digitala arbetsplatsen.

Vi är ett toppengäng; Lisen, Fredrik, Naveed, Niclas, Ansel, Ville, Ellinor, Andreas,Lena och Eliya och vi hjälper, stöttar och engagerar varandra och vi har roligt i hop. På CGI finns det stora möjligheter att utvecklas och vi är alla delägare för att på så sätt nå en gemensam framgång.

Det är en fördel om du precis som vi brinner för att hjälpa viktiga samhällsfunktioner inom offentlig sektor - de som ansvarar för omsorg, vård, att få människor in i arbetslivet och ett tryggt öppet samhälle!

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i konsultuppdrag som medlem i utvecklingsteam med ansvar för att nyutveckla och underhålla våra kunders verksamhetskritiska applikationer. Du kommer att arbeta med Stockholm som bas, med kunder och uppdrag som har stor påverkan på samhället inom såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Vi arbetar bland annat med centrala myndigheter, telekombolag, retail och banker och försäkringsbolag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Som person är du nyfiken, orädd och ansvarstagande. Du är lika intresserad av människor som teknik. Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom systemutveckling med C#, ASP.NET inom SharePoint.

Vi söker dig som har
• Utvecklat lösningar inom Microsoft SharePoint (C#, ASP.NET)
• Erfarenhet av CSS, HTML5, javascript, jQuery, Powershell
• Erfarenhet av SharePoint On premise/Online
• Erfarenhet av agila metoder som t ex SCRUM
• Kunskap om hur SharePoint stödjer kundens verksamhet

Meriterande är:
• Certifiering kring SharePoint och O365
• Erfarenhet av övriga produkter inom O365-sviten
• Erfarenhet av att anpassa SharePoint i mobila lösningar och appar.
• Erfarenhet av Azure, Hybridlösningar
• Erfarenhet av Angular, React, Typescript

Vi ser fram emot din ansökan redan idag, dock senast den 29 januari.

För mer information, kontakta gärna:
Jesper Backman
070-6089342
jesper.backman@cgi.com

sharepoint, utvecklare, developer

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb