CGI

EPiServer-utvecklare, Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 2 januari 2019
Ref:
J0918-1730
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi är ett härligt gäng på CGI i Malmö som jobbar med Episerver-platformen och vi är i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler EpiServer-utvecklare.

Är du en erfaren .NET utvecklare med intresse inom applikation, teknik och/eller arkitektur och som kan hantera de utmaningar som framtidens IT-landskap bär med sig? Är du driven, öppen, nyfiken och gillar utmaningar i teknik? Tycker du om att ha kul på och utanför jobbet med dina kollegor? Har du dessutom Epi-certifikat och/eller erfarenhet av Epi E-commerce är det meriterande. Vill du pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang och skratt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som EPiServer-utvecklare kommer du att få arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från vårt kontor i Malmö.
Du får här möjlighet att kommer att arbeta med systemutveckling med fokus på Epi och vi ser gärna att du har brinnande intresse för hela utvecklingsprocessen och bidrar med din kunskap inom området.

Du kommer att tillhöra vårt Manufacturing & Transport team och i huvudsak arbeta i våra leveranser till någon eller några utav våra stora spännande kunder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare.
Du har förmodligen ett gediget teknikintresse och har kunskap inom: WCF, SQL, MVC, TFS, GIT, Jira, XML, CSS/SASS, ITIL och agilt arbetssätt.

Kommunikationen i våra kunduppdrag sker i huvudsak på svenska vilket gör att vi kräver mycket god förmåga att uttrycka sig i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även mycket goda kunskaper i engelska, då CGIs koncernspråk är engelska.

Är du nyfiken på oss och vill veta mer? Kontakta gärna:
annica.norling@cgi.com

EPiServer, utvecklare, WCF, SQL, MVC, TFS, GIT, Jira, XML, CSS/SASS, ITIL, agilt

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt och vi hanterar ansökningar löpande, då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-05-11.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.