CGI

Senior Microsoft DW/BI-konsult

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 29 januari 2019
Ref:
J1118-2199
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Next satsar stort inom Business Intelligence och Advanced Analytics! Nu söker vi flera seniora MS DW/BI-konsulter till vårt team i Malmö.

CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus på att leverera lösningar i teknikens framkant och med inriktning på bland annat BI, Cloud, Big Data, Machine Learning/AI och Advanced Analytics. CGI Next är för dig som vill jobba med spännande och utmanande kunder och den senaste tekniken i en öppen och kreativ miljö. Du kommer att vara placerad på vårt Malmökontor i Västra hamnen.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som senior DW/BI-konsult hos oss på CGI Next får du jobba tillsammans med engagerade kollegor i varierande uppdrag där vi både kan operera som det lilla snabbfotade företaget och samtidigt dra fördel av den kraft som CGI's globala organisation och breda produkt- och tjänsteutbud tillför.

Du kommer att ansvara för att bygga vidare på befintliga leveranser inom DW/BI och bryta ny mark genom att skapa nya affärer på nya kunder. Vi tror att du har en gedigen grund inom Microsofts lösningar för DW/BI såsom SSIS, SSRS, SSAS och antingen har erfarenhet eller är redo för uppdrag som ledare/arkitekt inom området. Då vi oftast arbetar i team med en blandning av juniora och seniora kollegor är det här en utmärkt roll för dig som har den tekniska kompetensen och vill utvecklas som ledare.

Möjligheterna att välja en karriärväg som passar just dig är stora på CGI Next. Du kan fortsätta utvecklas tex inom ditt expertområde, krav, lösningsarkitektur, rådgivning eller olika ledarroller. En annan möjlig karriärväg är projekt inom Azure, Big Data, ML och Advanced Analytics. Vi har just nu flera pågående projekt. Detta är resultat av stora investeringar i kompetensutveckling i form av utbildningsinsatser av de allra bästa på Microsoft, konferenser såsom Microsoft Ignite i USA och labbmiljöer som gör det möjligt för oss att ligga i framkant. Vi skapar dessutom arenor för kunskapsutbyte experter emellan.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker nu dig som vill vara med och bygga vidare på CGI Next tillsammans med våra 250 andra experter över hela landet. Vi ser att du har en bakgrund inom Data Management och vi hoppas du har ambition att vilja utvecklas som konsult och driva våra affärer framåt!

För att lyckas hos oss tror vi att du har

• Minst 5 års erfarenhet av MS DW/BI-stacken som utvecklare

• God förståelse för DW-arkitektur och datamodellering

• En drivkraft att skapa verksamhetsnytta med hjälp av IT

• Ett öppet och nyfiket förhållningssätt till ny teknik och nya möjligheter

• Erfarenhet av att leda mindre team eller en önskan att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Om du redan har erfarenheter från följande områden så är det givetvis väldigt meriterande.

• BI och Datalager med molnplattformar såsom AWS och Azure

• Advanced Analytics dvs statistik och datadriven affärsanalys, statistiska modeller i R/Python, Machine Learning

Våra ledare i Malmö, Muamet Eski och Tony Jönsson, ser en stor styrka i att våra medarbetare växer och utvecklas inom CGI Next och de har byggt en kultur som uppmuntrar till att våga ta steget och testa något nytt och utvecklande. För att vilja och våga utvecklas har de arbetat mycket med att skapa en kultur där öppenhet och sammanhållning är nyckelord. Den kultur de tillsammans med övriga teammedlemmar har skapat är något som vi på CGI Next är mycket stolta över. Vi är övertygade om att den mix av personer som arbetar hos oss har varit en viktig möjliggörare och drivkraft till att skapa trivsel och trevlig stämning.

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att förstärka vårt team! Har du frågor eller vill veta mer får du gärna kontakta Muamet Eski eller Tony Jönsson. Se kontaktuppgifter nedan.

Sista ansökningsdatum 2019-02-28.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Muamet Eski, muamet.eski@cgi.com
+46 708 42 87 99

Tony Jönsson, tony.jonsson@cgi.com
+46 767 83 22 41

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb