CGI

Director Consulting Innovation, Stockholm, Göteborg eller Malmö

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 29 januari 2019
Ref:
J1118-1281
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI Next är en enhet inom CGI Sverige med fokus att leverera lösningar där ny teknik skapar nya värden för människor. Innovation är ett viktigt område för oss inom CGI Next. Marknaden för innovationstjänster förändras och nya affärsmodeller tar form. Vi på CGI erbjuder tjänster från den allra tidigaste delen av innovationsarbetet och hela vägen längs en livscykel. Nu söker vi dig som har erfarenhet och är ämnesexpert inom innovationsområdet. Du kommer vara med och leda en otroligt spännande resa, där vi tillsammans med våra kunder ökar effekten från företags innovationsarbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Director Consulting Innovation har du en nyckelroll för att skapa lönsam tillväxt inom innovationsområdet. Du driver i nära samarbete med våra kundteam försäljning och leder leveransen av innovationserbjudandet hos våra kunder. Du agerar som ledare, rådgivare, coach eller expert tillsammans med våra kunder.

I denna roll kommer du ha stort inflytande och påverkan hur CGI och våra kunder på nya sätt skapar värden från sitt innovationsarbete.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen har du ett gott affärssinne och erfarenheter från att utveckla företags innovationsförmåga.

Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete med ansvar att utveckla och utmana sättet vi skapar innovation på. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och får möjlighet att arbeta i ett positivt och engagerat team, där fokus ligger på både strategiska och operativa frågor och kraftig vidareutveckling av en framgångsrik verksamhet.

Mångfald
Vi främjar oliktänkande och välkomnar mångfald för att fler ska känna sig inkluderade när vi tillsammans är med och formar ett hållbart samhälle.
Kontaktperson och kontaktuppgifter:
Har du frågor om rollen vänligen kontakta Martin Högenberg: martin.hogenberg@cgi.com
CGI finns i 40 länder med 74 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar. Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare, kunna påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Varmt välkommen med din ansökan senast på nyårsafton! I din ansökan bör det framgå varför du passar för denna roll och hur du kan bidra.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb