CGI

Systemutvecklare Java

Rekryterare
CGI
Plats
Kalmar, Kalmar , Sweden
Annonserat
den 2 januari 2019
Stängs
den 22 januari 2019
Ref:
J1018-3121
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en systemutvecklare som vill vidareutvecklas med intressanta uppdrag och gärna har sydöstra Sverige som ditt huvudsakliga arbetsområde? Då kan vi på CGI erbjuda dig en spännande framtid som medarbetare i något av våra lokala utvecklarteam i Kalmar, Karlskrona eller Oskarshamn!

Hos oss kommer du att erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på närhet och långsiktiga kundrelationer. Vi vill vara våra kunders innovativa och proaktiva partner som hjälper dem att nå framgång i sin verksamhet.

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från våra lokala kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du är har hunnit samla på dig några års erfarenhet, 3 år eller mer, inom området med fokus på systemutveckling Java. Andra tekniker som C#, Visual Studio och databaser är meriterande för tjänsten. Du har vana i att arbetet agilt i någon form.

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror också att du har ett stort teknikintresse och vilja att utvecklas inom området..

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. För att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och ser det som självklart att delar med dig av kunskap.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 22 januari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Niclas Andersson, niclas.andersson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.