Business Analyst User Experience Workplace

Rekryterare
PostNord
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2019
Stängs
den 28 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du en passion för ny teknik och framtidens digitala arbetsplats? Vi söker dig som vill vara ansvarig för hur vår it-arbetsplats ska se ut. 

Bli en del av vårt team
Workplace Services är under tillväxt och du blir ansvarig för vilka fokusområden vi ska utveckla vad gäller vår it-arbetsplats. Vi är i en stor förändringsperiod då vår verksamhet utvecklas och förändras, och vi måste sätta fokus på en bättre digital arbetsplats med verktyg och tjänster som underlättar vår vardag. I rollen kommer du samarbeta både med externa partners och verksamheten för att på ett strukturerat, och kritiskt sätt genomföra kontinuerliga lägesanalyser, identifiera behov och ta fram lämpliga åtgärdsplaner. Du arbetar proaktivt och systematiskt med prioriterade krav i samarbete med kund och andra inblandade för att se till att förbättringar utformas och implementeras.

Du har vad som krävs
Du trivs och har erfarenhet av att leda workshops och är intresserad av att ta fram underlag för återkoppling till verksamhet och andra intressenter. Du är van att anpassa din kommunikation till din publik. Du har modelleringskunskaper för att kunna skapa grafiska modeller som presenterar en integrerad och tydlig syn på affärsprocesser, problem, möjligheter och behov samt identifierar IT-supportkrav. Du är van att använda metoder för att illustrera företagskrav som är lämpliga för situationen för att översätta affärsbehov till realiserbara krav på IT-lösningar. Din kunskap och erfarenhet av den digitala arbetsplatsen är stor och du förstår vilka utmaningar som finns i förflyttningen från den traditionella till den framtida arbetsplaten i det digitala och mobila utrymmet. Du kombinerar en hög nivå av professionell expertis med mod för att kunna fungera som ett starkt stöd . Du trivs att arbeta agilt och att driva pilotprojekt som en del i att ta fram konceptvalideringar tillsammans med verksamheten och leverantörer. Du har en akademisk examen, till exempel inom systemutveckling, eller motsvarande kunskaper och färdigheter förvärvad genom arbetslivserfarenhet och fortlöpande yrkesutbildning.

Vi levererar
Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör din egen utveckling. Fokus ligger på att förbättra nuvarande standardiserade arbetsplats till att bli mer digital där Microsoft 365 och dess appar ska börja användas i verksamheten.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pia Holmberg, 0703-14 68 66, pia.holmberg@se.experis.com Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående, dock senast 28/1 2019. 

Vi ser fram emot att höra från dig.

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.

Vi levererar! PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på cirka 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com

Liknande jobb

Liknande jobb