CGI

Workplace Onsite Technican, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 5 januari 2019
Stängs
den 5 mars 2019
Ref:
J0119-0001
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI är en av världens ledande IT-leverantörer . Hos oss på CGI har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi jobbar och att vi tillsammans ska bygga ett företag som vi är stolta över.

Nu behöver vi förstärka vårt team inom Workplace med en duktig Workplace tekniker till Stockholm. Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden.

I rollen kommer du vara en del inom vår leverans av tjänster mot ett större antal kunder.
Arbetet är baserat på arbetsplatsdrift där vi förvaltar, upprätthåller och förändrar kundens arbetsplatsmiljö samt tillhörande infrastruktur. Vi ser även att rätt person kan får en aktiv roll med etablering av nya kunder eller i större förändringar på befintliga leveranser.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter baserar sig på att leverera tjänster inom arbetsplatsområdet till våra kunder. Även att aktivt delta i förändringsarbete både i våra tjänster och utifrån kundbehov och beställningar. Att utveckla våra tjänster och ligga i framkant inom området ser vi som en viktig faktor för hög kundnöjdhet och här ser vi rätt person är en stor tillgång i att driva våra tjänster framåt.

Som tekniker inom arbetsplatsområdet arbetar du bl.a. med förvaltning och förändringsarbete i våra kunders infrastruktur.

Primärt kommer du att arbeta dedikerat mot en kund på plats i kundens lokaler.

Aktiviteter som ingår i vår on-site tjänst:
- Installation av PC, kringutrustning, skrivare, AV-utrustning, portar/switchar hos användaren,
- Hantering av Smartphones (MDM) Incidentärenden PC, kringutrustning, skrivare, AV-utrustning, anslutningsproblem m.m.
- Hantering av certifikat på Smartcards, virtuella smartcards samt utlämnande av "mjuka" certifikat för t.ex. system och funktioner.
- Användarstöd på plats hos kund.
- Förberedelse inkl. test av konferensutrustning
- Hantering av lokala skrivare

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kompetensområden som vi sätter i första hand är IT infrastruktur , Windows klient OS, System Center Configuration Manager och applikationsförvaltning

Vi ser att du är nyfiken, kundorienterad och lösningsinriktad. Meriterande är även kompetens runt Intune, PowerShell, VB Script, Kommunikation, AD och ITIL

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-03-03.

Välkommen med din ansökan!

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA:
Rasmus Karlsson
ra.karlsson@cgi.com

IT, infrastruktur, Windows klient OS, System Center Configuration, applikationsförvaltning

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb