CGI

Projektledare och Scrum Master, Östersund

Rekryterare
CGI
Plats
Östersund, Jämtland , Sweden
Annonserat
den 8 januari 2019
Stängs
den 7 februari 2019
Ref:
J0119-0065
Kategori
Projektledning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI i Östersund utvecklar IT-system inom flera olika verksamheter och tekniker. Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Idag är vi 140 medarbetare och vi vill förstärka med ytterligare duktiga projektledare / Scrum masters som brinner för att jobba Agilt i utvecklingsteam tillsammans med fantastiska kunder och engagerade kompetenta kollegor.

Vi söker dig som bor i Östersund eller kan tänka dig omlokaliseras hit.

Varför Östersund?
Kontrasten mellan stad och fjäll är två av ingredienserna som gör staden unik. I Östersund kommer du att upptäcka att allt är nära till hands vilket gör att du får mer tid över till familj och fritid.

I Östersund kretsar mycket kring det livliga friluftslivet, året runt. Vinterstaden lever mer än väl upp till sitt namn och sätter guldkant på tillvaron för alla som älskar snö. Stora som små. Men här finns även ett varmt intresse för kultur-, föreningsliv och gastronomi. Dessutom kanske du förvånas över det ovanligt stora utbudet av affärer, restauranger och nöje i förhållande till stadens befolkningsmängd.

Dina framtida arbetsuppgifter

På CGI i Östersund kommer du att få arbeta i allt från små och korta uppdrag på 1-6 månader till stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Vi erbjuder utmanande uppdrag och ansvarsroller utifrån din erfarenhet, vilket betyder att du bland annat kan komma att arbeta med nedanstående arbetsuppgifter:

• Leda team i nyutvecklingsprojekt eller förvaltning

• Leda scrum team

• Föra dialog med kunden

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker drivna projektledare med erfarenhet av agil systemutveckling samt Scrum masters.

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av att leda IT-projekt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från olika projektstyrningsmodeller och systemutvecklingsmetoder. Då vi utför våra uppdrag med utgångspunkt från agila principer och verktyg i varierande omfattning, så är det önskvärt att du har erfarenhet av detta. För dig som vill arbeta som Scrum master är det meriterande om du är certifierad. Om du dessutom har en utvecklarbakgrund är det extra meriterande.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-03-07.

projektledare, scrum master, projektstyrning, systemutveckling

För mer information, kontakta gärna:

Mona Swartling 063 - 15 22 13, Pontus Hellgren 063 - 15 22 05

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.