IT-säkerhetstekniker

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 8 januari 2019
Stängs
den 14 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med IT-säkerhetsfrågor hos en av Sveriges största vårdgivare är detta ett jobb för dig!  


Verksamhetsstöd eHälsa och IT är en del av det centrala verksamhetsstödet och har som uppdrag att vara en aktiv part i Stockholms läns sjukvårdsområdes (SLSO) digitalisering genom att stödja innovation, implementering och tillämpning av eHälso-lösningar samt att tillhandahålla värdeskapande IT-verktyg på en stabil och kostnadseffektiv infrastruktur. Verksamhetsstödet sitter i nybyggda lokaler på Torsplan i Stockholm, i närheten till god kommunikation och serviceutbud.


Om tjänsten:  

Under Verksamhetsstöd eHälsa och IT finns enheten Infrastruktur som består av 14 personer som främst arbetar med drift av nätverk, servrar och lagring. Vi söker nu en IT-säkerhetstekniker till enheten som ska stödja verksamheten i frågor som handlar om både strategisk och praktisk IT-säkerhet. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:  

- Säkerställa tjänster ur ett IT-säkerhetsperspektiv  

- Utredningar av IT-säkerhetsincidenter  

- Drift och förvaltning av PKI  

- Kravställning vid upphandlingar  

- Utarbeta riktlinjer och instruktioner  

- Samverkan med informationssäkerhet och central säkerhetsorganisation  

- Delta i eventuella revisioner  


Kvalifikationer:  

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning och att du har arbetat i några år med operativ IT-säkerhet, gärna i en större organisation.  

Du har kunskap om skadlig kod, nätverkssäkerhet, IAM, logghantering och ITSM.  

Vårt koncernspråk är svenska men kommunikation med leverantörer kan ske på engelska, vilket förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i båda språken.  

Det är meriterande om du har erfarenhet av hälso- och sjukvård.  


Personliga egenskaper:  

Som person är du serviceinriktad och har en god social kompetens, gillar att jobba i team men är ändå självgående. Du är kvalitetsmedveten och har ett driv och engagemang i det du gör. Att hjälpa andra i din omgivning och aktivt bidra till kunskapsöverföring med dina kollegor ser du som naturligt.  

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.  


Vi erbjuder:  

SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.  

Läs mer på: http://slso.sll.se/jobba-hos-oss/ 


Välkommen med din ansökan!  

Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden.  


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Liknande jobb

Liknande jobb