FMV söker drifttekniker IT-säkerhet

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FMV har bara funnits i 50 år men vårt uppdrag för Sverige sträcker sig tillbaka 400 år. Från dåtidens läderkanoner till dagens rymdförsvar. Vi utvecklar och levererar de system och tjänster Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige imorgon. Att jobba med IT- och informationssäkerhet hos oss är att bidra till Sveriges försvar och landets säkerhet. Vi ger dig möjligheter att utvecklas inom din roll i en miljö där du jobbar nära tillsammans med andra för att skapa nytt och bättre. Utveckla morgondagen och gör skillnad för Sverige med oss.

Ditt arbete som drifttekniker IT-säkerhet
IT Drift & Infrastruktur ansvarar för driften av kritiska system samt implementerar nya IT lösningar. Vi arbetar nära andra enheter inom FMV, Försvarsmakten samt svenska leverantörer.

Vi ska se till att vi har en effektiv och säker drift av IT-infrastrukturen dvs hårdvara, licenser, kommunikationslösningar, loggningar, tillhörande verksamhetsapplikationer samt serverrum. Arbetet innebär att kontrollera, testa och driftsätta nya systemfunktioner och uppgraderingar. Ibland stödjer vi verksamheten att kravställa, använda och utveckla applikationer och miljöer.

Arbetsplatsen ligger på Gärdet i Stockholm och resor både i Sverige och utomlands förekommer.

Våra förväntningar på dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift av IT-infrastruktur och med fokus på nätverk, servrar, klienter och applikationer i en Microsoft Windows miljö. Du är van vid att felsöka och åtgärda fel och tar hand om incidenter. Att dokumentera förändringar en viktig del av arbetet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt innehar B körkort.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av infrastruktur samt drift och andra gränsytor inom FM/FMV IS/IT-miljö högre sekretessnivåer. Om du har erfarenhet och kunskap om PM3 samt ITIL är det meriterande. Har du även erfarenheter från upphandlingar enligt LOU/LUFS ses det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, öppen och social med en god analytisk förmåga. Du drivs av och trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tillämpar provanställning. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov.

Låter det här intressant? Välkommen in med din ansökan omgående dock senast den 3 februari 2019.

Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Våra fackliga företrädare är Stefan Hållander (Saco-S), Christer Bringemark (OFR/S), Johan Krusell (OFR/O) och Peter Z Andersson (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor om befattningen ber vi dig kontakta Jan Lundborg, Chef IT Log 08-782 4810.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb