FMV söker projektledare IT-säkerhet

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FMV har bara funnits i 50 år men vårt uppdrag för Sverige sträcker sig tillbaka 400 år. Från dåtidens läderkanoner till dagens rymdförsvar. Vi utvecklar och levererar de system och tjänster Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige imorgon. Att jobba med IT- och informationssäkerhet hos oss är att bidra till Sveriges försvar och landets säkerhet. Vi ger dig möjligheter att utvecklas inom din roll i en miljö där du jobbar nära tillsammans med andra för att skapa nytt och bättre. Utveckla morgondagen och gör skillnad för Sverige med oss.

Som projektledare inom området IT-säkerhet är du drivande i utvecklingen, såväl som leveransen av nya säkra produkter och system inom IT-säkerhet till totalförsvaret. För landets säkerhet.

Ditt arbete som projektledare IT-säkerhet
Som projektledare inom IT-säkerhet arbetar du med att driva utvecklingsprojekt från kravställning och upphandling till överlämning av färdigt system till kund. I dina uppgifter ingår även att driva vidareutveckling av befintliga system och ansvara för system och produkter genom hela produktlivscykeln. Du ansvarar för att leverera system och produkter till rätt kvalitet inom de tids- och kostnadsramar som kunden efterfrågar. Rollen som projektledare innebär också att du kommer att ha många olika kontakter, både internt och externt. Arbetsplatsen ligger på Gärdet i Stockholm.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har något års erfarenhet av projektarbete inom säkerhet och vill utvecklas ytterligare som projektledare. Du har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet. Din svenska och engelska är god i både i tal och skrift. Meriterande är om du har någon certifiering inom IT-säkerhetsområdet.

Som person är du en god organisatör och skicklig på att hantera flera uppgifter samtidigt. Du har god kommunikationsförmåga och är förtroendeskapande. Vi ser att du är lösningsorienterad och har uthållighet. Vidare är du bra på att skapa struktur och är organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du också är prestigelös och har ett stort engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet.

Vi tillämpar provanställning. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov.

Låter det här intressant? Välkommen in med din ansökan omgående dock senast den 3 februari 2019.
 
Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Våra fackliga företrädare är Stefan Hållander (Saco-S), Christer Bringemark (OFR/S), Johan Krusell (OFR/O) och Peter Z Andersson (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor ber vi dig kontakta Liselotte Karlow på telefon 08-782 40 00.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb