FMV söker systemingenjör inriktning informationssäkerhet

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FMV har bara funnits i 50 år men vårt uppdrag för Sverige sträcker sig tillbaka 400 år. Från dåtidens läderkanoner till dagens rymdförsvar. Vi utvecklar och levererar de system och tjänster Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige imorgon. Att jobba med IT- och informationssäkerhet hos oss är att bidra till Sveriges försvar och landets säkerhet. Vi ger dig möjligheter att utvecklas inom din roll i en miljö där du jobbar nära tillsammans med andra för att skapa nytt och bättre. Utveckla morgondagen och gör skillnad för Sverige med oss

Som Systemingenjör hos oss leder du arbetet i att analysera kundens behov och utifrån det ta fram krav på design med fokus på informationssäkerhet. Ett arbete som gör skillnad för hela Sveriges säkerhet.

Ditt arbete som systemingenjör informationssäkerhet
Som systemingenjör kommer du att leda arbetet med att analysera kundens krav och ta fram krav på design med fokus på informationssäkerhet. I ditt ansvar ingår även att dokumentera och presentera hur den framtagna designen möter IT- säkerhetskraven. I din roll ingår också att upphandla tjänster och materiel för utveckling av informationssäkerhet i informationssystem. På sikt finns möjlighet att få leda projekt eller utvecklas till produktledare. Arbetsplatsen ligger på Gärdet i Stockholm. Resor såväl inom Sverige som utomlands ingår i arbetet.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet av teknisk- och administrativ informationssäkerhet. Du har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet, gärna inom IT-säkerhet. Vidare vill vi att du har erfarenhet från verksamhet med höga informationssäkerhetskrav. Ytterligare ett krav är också att du har aktuell erfarenhet av utveckling och förvaltning av informationssystem, kommunikationslösningar samt integration till kompletta och användbara system. För att lyckas i rollen är det viktigt att du också har erfarenhet av projektarbete, system- och produktledning.

Som person har du ett lyssnande och öppet förhållningssätt till andra, samtidigt som du är ansvarstagande, besitter ett gott omdöme och har lätt för att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare så är du flexibel med egenskapen att se möjligheter då förutsättningar ändras. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig med god samarbetsförmåga.

Vi tillämpar provanställning. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov.

Låter det här intressant? Välkommen in med din ansökan omgående, dock senast den 3 februari 2019.

Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Våra fackliga företrädare är Stefan Hållander (Saco-S), Christer Bringemark (OFR/S), Johan Krusell (OFR/O) och Peter Z Andersson (SEKO). Alla nås på telefon 08-782 40 00.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor kontakta Pa Holmberg, tel 070-314 68 66 och mail pia.holmberg@se.experis.com

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb