FMV i Vidsel söker IT-säkerhetssamordnare

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

FMV har bara funnits i 50 år men vårt uppdrag för Sverige sträcker sig tillbaka 400 år. Från dåtidens läderkanoner till dagens rymdförsvar. Vi utvecklar och levererar de system och tjänster Försvarsmakten behöver för att försvara Sverige imorgon. Att jobba med IT- och informationssäkerhet hos oss är att bidra till Sveriges försvar och landets säkerhet. Vi ger dig möjligheter att utvecklas inom din roll i en miljö där du jobbar nära tillsammans med andra för att skapa nytt och bättre. Utveckla morgondagen och gör skillnad för Sverige med oss.

Som IT-säkerhetssamordnare hos oss säkerställer du IT-system genom olika typer av testning och ser till att de lever upp mot ställda krav. Idag och imorgon.

Ditt arbete som IT-säkerhetssamordnare

Som IT-säkerhetssamordnare arbetar bla med att stödja projektledare och provledare i IT-säkerhetsfrågor. Du arbetar även med ackrediteringar av lokala IT-system samt säkerställer IT-säkerhetsbestämmelser och rutiner upprätthålls och följs. I rollen igår även Konfiguration och administration av tekniska IT-säkerhetslösningar. Logganalyser, granskning och penetrationstestning av IT-system ingår också i ditt arbete

Våra förväntningar på dig
 Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet inom IT-säkerhet och är van att jobba i projektform. Du har relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet, gärna inom IT-säkerhet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Ytterligare krav för att få anställning är att du har djupa kunskaper inom IT-säkerhet, erfarenhet av att arbeta med autentiseringslösningar, brandväggar, IDS/IPS, nätverk och härdning av olika operativsystem

Som person är du en god organisatör och att du har uthållighet och är lösningsorienterad. Vidare är du bra på att skapa struktur och är organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du också är prestigelös och har ett stort engagemang.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Du ska vara beredd att ha din personliga bas i Norrbottens län och inte vara obekant med subarktiska förhållanden och stora geografiska avstånd.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Vi tillämpar provanställning. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov.

Låter det här intressant? Välkommen in med din ansökan omgående, dock senast den 3 februari 2019.

Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb.

Våra fackliga företrädare är Stefan Hållander (Saco-S FMV), Peter Z Andersson (SEKO), Johan Krusell (OFR/O) och Christer Bringemark (OFR/S/Försvarsförbundet). Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV:s växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Johan Petersson, IT-säkerhetskoordinator T&E, 070-336 72 21, eller Stefan Kriegholm, C T&E Vidsel,070-577 97 57.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons och rekryteringstjänster.

Liknande jobb

Liknande jobb