Scania

Testledare med ledaregenskaper

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 10 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara en del av Scania när vi tar nästa steg in i framtiden? Då är detta något för dig! 

Vad vi gör på vår grupp
Vi utvecklar funktioner och system för klimatkomfort och fordonsaccess. Vi jobbar från idé till kundrelease och hanterar allt från mindre produktförbättringar till stora tekniksteg. Vi utvecklar egen mjukvara som vi testar både själva och tillsammans med andra grupper. I det team som du kommer tillhöra finns både juniora och seniora medlemmar och tillsammans skapar vi det bästa kundvärdet.

Elektrifiering och våra allt mer uppkopplade fordon kombinerat med tätare SW-releaser och korta ledtider ställer högre krav på oss men ger också nya möjligheter. För att klara av framtida utmaningar med hög kvalité vill vi förstärka teamet med en testledare.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som testledare ansvarar du för att planera och koordinera verifiering av teamets releaser. Du jobbar tätt tillsammans med testare och utvecklare för att förstå nuvarande och kommande behov och hur vi på bästa sätt möter dem. Du kommer också utföra en del verifiering, både i HIL/SIL-miljö, och ute i lastbil.

Din profil
Vi söker dig som lockas av utmaningar och vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du får ta stort eget ansvar samt utmanar gårdagens sätt att arbeta för att lösa morgondagens problem. Att du snabbt kan ställa om beroende på produktkrav men samtidigt bibehålla en hög kvalité på ditt arbete blir viktigt. Vi tror också att du vill vara med och driva utveckling till en bra helhet, både med dina kollegor i teamet och övriga Scania och Volkswagenkoncernen.

Energisk, nyfiken & frågvis är egenskaper som vi värdesätter. Du gillar att arbeta i team, lösa problem med hjälp av andra samt sprider positiv energi till din omgivning och är ivrig att lära dig nya saker. Du har en utbildning inom relevant tekniskt område och gärna ett par års arbetslivserfarenhet inom inbyggda system. Kunskaper kring testmetodik är meriterande. Det viktigaste för oss är din ambition och personlighet.

Känns detta intressant? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Kontakta gärna Carin Carlsson, gruppchef, 08 553 70227.

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betyg/intyg.

Om jobbet

  • Title: Testledare med ledaregenskaper
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-02-03
  • Job Id: 20184393

Om Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb