Scania

Programutvecklare

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 10 januari 2019
Stängs
den 21 januari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du intresserad av att arbeta i en kvalitetsmedveten miljö där du jobbar teambaserat och får ett stort eget ansvar?

Vi erbjuder dig chansen att utvecklas inom ett team som eftersträvar trygghet, kompetensbreddning genom samarbete och ett gemensamt ansvar att ge varandra uppskattning för väl utfört arbete.

Sektionen Main systems, ansvarar för Scanias inbyggda chassistyrsystem och utvecklar all programvara själva. Vi arbetar tvärfunktionellt i team med samlokaliserad kompetens med stort inflytande på våra arbetssätt.

Vi söker en ny teammedlem till gruppen BodyBuilder System. Gruppen består idag av 10 personer med ett stort engagemang för att teamet ska leverera bra affärsvärde på ett effektivt sätt. Teamet har ett helhetsansvar för utveckling av funktionalitet mot våra påbyggare såsom kranar, lastväxlare, med mera och utvecklar en kommunikationsinterface som gör det möjligt att styra fordonet. Just nu befinner vi oss i ett mycket spännande teknikskifte där vi erbjuder våra påbyggare uppkopplade tjänster.

Dina arbetsuppgifter
Din specialitet är att ta fram programvara för inbyggda system. Du är van vid att systematiskt utveckla funktioner och arbetar gärna tillsammans med teamet för att säkerställa en komplett leverans i varje sprint. Utvecklingen sker i C och Matlab/Simulink. Du förväntas ta aktiv del i vår strävan att hela tiden bli lite bättre.

Din profil
Du är en driven och nyfiken person som är intresserad av att utvecklas vidare i din roll. Vi ser även att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och har ett intresse av att arbeta med agila metoder.

Vi söker dig som är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet.  Du kommunicerar flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information
Känns det intressant? Tveka inte att höra av dig!

Kontakta gärna Anders Wikman, gruppchef, +46 (0)8 553 80756, .

Om jobbet

  • Title: Programutvecklare
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-01-21
  • Job Id: 20180131

Om Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb