Onsite tekniker till marknadsledande IT-leverantör

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 januari 2019
Stängs
den 7 februari 2019
Ref:
5C62F47B-6BE4-4654-A240-E49807972E7C
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Vill du ha ett flexibelt arbete och gillar att arbeta Onsite? Sök då uppdraget som Onsite-tekniker hos vår kund i Kista!

Nu söker vid dig som gillar att arbeta med människor och hjälpa dem i sitt vardagliga arbete. Hos vår kund kommer du få möjligheten att utveckla dina kunskaper inom teknik och service på ett av världens mest kända IT-företag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du bli en viktig del i en spännande och växande organisation. Du kommer att arbeta i en rörlig miljö och leverera förstklassig support till vår kunds användare. Det är ett konsultuppdrag via TNG IT Digital där du kommer arbeta hos vår kund där du ger support på plats. Ett roligt uppdrag för dig som är både teknik-och serviceintresserad och tycker om att arbeta med allt från onsite-teknikeruppdrag till incidenthantering.

Du kommer också att få möjlighet att kunna öka din efterfrågan på arbetsmarknad i framtiden då du kommer få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och service.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som onsite-tekniker kommer du ingå i ett team om ca 10 personer. Du kommer att blanda dina dagar med allt från fasta onsite-teknikeruppdrag till utrullningsprojekt och incidenthantering vilket innebär att du är hos kunder ca 3 halvdagar i veckan. Resterande tid tillbringar du på kontoret i Kista och arbetar då med att behandla tickets och incidenter. 

Du kommer utgå från Kista och jobba mot hela Stockholm. Arbetet innebär hantering av datorer där du på plats kopplar in dator och utrustning för att sedan ta med dig gammal utrustning tillbaka samt uppgradera befintlig eller installera ny hård- eller mjukvara. Du kommer hjälpa och vägleda användarna när problem med deras datorer uppstår. 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer ha fasta uppdrag ute hos olika kunder men utgår från kontoret i Kista. Körkort B och egen bil är ett krav. 

I denna tjänst kommer du vara anställd hos TNG IT Digital och jobba som konsult hos kunden. Arbetet kommer att ske på heltid, dagtid. Tillsättning sker efter överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stort IT-intresse och som har arbetat som onsite-tekniker tidigare eller har ett par års erfarenhet inom First- eller secondlinesupport. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ITIL samt något ärendehanteringssystem. Som person är du noggrann, strukturerad och lyhörd. I rollen interagerar du med många, olika typer av människor som behöver din hjälp. Du kommer behöva hantera användare med olika stora IT-kunskaper varför vi även lägger stor vikt vid att du är pedagogisk och tycker om att ge service och ser det som en självklarhet. Vi ser gärna att du har:

  • Grundläggande PC-kunskaper
  • Erfarenhet inom IT-support
  • Erfarenhet inom ITIL
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG IT Digital är specialister på bemanning och rekrytering inom digital utveckling och support & drift. Bland våra samarbetspartners återfinns flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi är en del av TNG, den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att ständigt utmana och se bortom det uppenbara hittar vi den vassaste arbetskraften och bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

Liknande jobb

Liknande jobb