CGI

Sharepoint-arkitekt, Borlänge

Rekryterare
CGI
Plats
SWE Borlänge, Dalarna , Sweden
Annonserat
den 12 januari 2019
Stängs
den 1 mars 2019
Ref:
J0818-0499
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI fortsätter att expandera och vi söker därför en erfaren Sharepointarkitekt som brinner för att arbeta med marknadens ledande webplattform - Sharepoint.

CGI är en mycket stark IT-leverantör i Borlänge och hos oss har du möjlighet att arbeta inom hela kedjan från införsäljning, förstudier, kravanalys, design, implementering till lansering. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och i många fall i projekt på plats hos våra kunder.

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du i ett tidigt skede fångar kundens behov och verksamhetsutmaningar, och omsätter dessa till SharePoint-lösningar. I arbetet ingår uppgifter såsom presale och offertarbete, samt aktivt deltagande i förstudier, estimering, lösningsdesign och implementation. Med andra ord söker vi dig som har förmågan att utifrån verksamhetens behov och krav designa SharePoint-lösningar. Du skall ha ett eget driv i att alltid ligga kunskapsmässigt i framkant, då en naturlig del i rollen är att vara rådgivande samt att arbeta med merförsäljning.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

I rollen som Sharepoint-arkitekt ser vi att du har akademisk examen, förmodligen inom data- och systemvetenskap, eller liknande teknisk examen. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som omfattar Sharepoint varav några år helst ska vara i rollen som SharePoint-arkitekt. Som person är du social, kommunikativ, analytisk och strukturerad. Du gillar att själv driva ditt arbete och att få andra i din omgivning att växa.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling. Vi jobbar med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation av allt från små som stora internationella projekt.

Hos oss finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med våra program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg.

Vi har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Vill du bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta mig om du har några frågor, eller skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag: 2018-03-01.

Kontaktperson: Jerker Dahlbäck, +46 70 592 3661

Sharepoint, arkitekt, cgi, konsult

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.