IT-nära systemförvaltare med datavetenskaplig bakgrund

Plats
Västmanland
Annonserat
den 14 januari 2019
Stängs
den 3 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta inom ett utvecklingsintensivt område och tillsammans med kompetenta och drivna kollegor på bästa sätt erbjuda och förbättra IT-stödet för regionens patienter, invånare och personal? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 


Arbetsuppgifter


Du kommer att arbeta i ett team med IT-nära förvaltning av applikationer inom Elektronisk journal. Arbetet innefattar förvaltning och utveckling. Du arbetar proaktivt för att hitta bra lösningar för verksamheten. I arbetet ingår löpande underhåll, systemkonfiguration och problemanalyser, kravhantering och test. Du kommer också att medverka i flera uppdrag/projekt parallellt.

 
Om arbetsplatsen

Centrum för digitalisering
 är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom IT och förvalta vård- och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en stor spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och stora utmaningar.

Enheten Elektronisk journal har i uppdrag att på bästa sätt erbjuda IT-stöd till den verksamhet som hanterar vård- och patientinformation, i syfte att bibehålla och öka patientsäkerhet, vårdkvalitet, effektivitet och att öka möjligheten att arbeta över enhetsgränserna. På enheten arbetar 25 engagerade medarbetare som alla drivs av att förbättra förutsättningarna för IT-stöd åt regionens patienter, invånare och personal. Vi utgör en arbetsplats som strävar efter att alltid ligga i framkant inom IT, som uppmuntrar och tillvaratar dina idéer och förbättringsförslag och som investerar i din kompetensutveckling.


Kvalifikationer   

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom systemvetenskap/datavetenskap eller motsvarande. Vi välkomnar även dig junior system-/datavetare att ansöka, vi tror nämligen att med hjälp av ditt driv, en god introduktion och överlämning samt våra hjälpsamma medarbetare och en engagerad chef, så lär du dig snabbt. Vi ser att du har kompetens inom områden som SQL, XML inklusive XSD, kravhantering och test. Meriterande, men inte avgörande, är tidigare erfarenhet av databaser, integrationer och testverktyg. Kunskaper i Cosmic eller annat elektroniskt journalsystem och erfarenhet av arbete med testverktyget SoapUI är för oss ett plus. Har du tidigare kommit i kontakt med ITIL, PM3 eller annan förvaltningsmodell samt arbetat i projektform underlättar det för rollen.

Som person söker vi dig med förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete mot uppsatta mål. Du är noggrann och mån om att leva upp till kvalitetsstandard och du bidrar till ett gott samarbete med andra. Eftersom du kommer att arbeta inom ett utvecklingsintensivt område ser vi att du har en positiv inställning till allt som framtiden har att erbjuda. Om du vill omges av en härlig arbetsmiljö där goda möjligheter till kompetensutveckling finns är detta den chans du kan ha väntat på. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, två tjänster.

Heltid, dagtid. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 3 februari 2019


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Åsalill Olsson
Enhetschef, Elektronisk journal
021-17 53 05

Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande jobb

Liknande jobb