Utvecklingsledare IT

Rekryterare
Apoteket
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 15 januari 2019
Stängs
den 15 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en kommunikativ person som motiveras av att planera, koordinera och leda andra? Gillar du att vara spindeln i nätet och söker ett självständigt och omväxlande arbete så kan rollen som Utvecklingsledare IT på Apoteket AB vara helt rätt för dig!

Apoteket söker nu en engagerad och driven Utvecklingsledare för kompetensområdet Oracle e-Business Suite som vill vara med och driva vår utvecklingsorganisation framåt i en snabb takt.

 

Rollen

I rollen som utvecklingsledare för Oracle e-Business Suite kommer du att ansvara för att leda utvecklingsaktiviteter inom kompetensområdet och säkerställa leverans till pågående utvecklingsprojekt drivna av projektportföljen. Din uppgift kommer vara att prioritera, planera, bemanna, styra och följa upp de utvecklingsaktiviteter där kompetensområdet har en leverans. Du kommer sedan att hålla den kontinuerliga dialogen med projektledare och beställare.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att ta fram bemanningsplaner för de projekt som pågår, säkerställa att utvecklingsprocesser efterföljs samt på daglig basis följa upp de flertal utvecklingsaktiviteter/delprojekt som pågår.

Du har ett övergripande ansvar att leverera önskad funktionalitet till projekt samt bana väg och planera för framtida initiativ. Du är länken mellan projektet och systemleveransen avseende alla projekt som initieras inom området Oracle e-Business Suite.

Tjänsten är placerad på Apotekets huvudkontor i Solna och du ingår i Apotekets avdelning för IT-utveckling som består av 70 personer.

Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom området och erfarenhet av att leda processer och arbetsgrupper. Kanske arbetar du idag som projektledare eller leveransansvarig. För att kunna leda en bra leverans behöver du ha god förståelse för affärssystem, med fördel Oracle EBS. Har du dessutom kunskap om Supply Chain Management och/eller erfarenhet av apoteksbranschen eller retail är det meriterande.

Vi söker dig som har ett naturligt engagemang och förmågan att kommunicera på alla nivåer, på både svenska och engelska. Du behöver kunna arbeta övergripande men även förstå detaljfrågor och förmedla dessa för din utvecklingsgrupp. Du är självständig i ditt arbete, tar egna initiativ där du ser att det finns behov för förändring och du säkerställer att din grupp är informerad, engagerad och motiverad. Du har inte bara förmågan att organisera ditt eget arbete utan också att hjälpa andra att nå sina mål.

Som person är du proaktiv och tar tag i saker! En kommunikativ och social lagspelare som alltid strävar efter hög kvalitet i planerade leveranser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig?

Apoteket är unika i den svenska apoteksbranschen eftersom vi driver verksamhet inom många olika verksamhetsområden och för olika kunder. Konsumenter möter oss framför allt på våra apotek och via våra digitala kanaler. På uppdrag av kunder inom vård och omsorg levererar vi även läkemedel till sjukhus och boenden. Vår breda verksamhet gör att du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas. I rollen som Utvecklingsledare IT får du en central roll för utvecklingsaktiviteter inom kompetensområdet och blir en viktig spelare i att forma utvecklingsorganisationens framtid.

Ansökan

Apoteket AB samarbetar med Boxhill Recruitment i den här rekryteringen så sök genom att klicka på “Ansök här”. Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Fohlin på tel: 070-431 69 37 eller Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.

Om Apoteket AB

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. Läs mer på www.apoteket.se

Sökord: Utvecklingsledare, projektledare, leveransansvarig, affärssystem, Oracle, EBS, Supply Chain Management

Liknande jobb

Liknande jobb