CGI

Tekniker, Heroma lönesystem

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 16 januari 2019
Stängs
den 16 mars 2019
Ref:
J1018-0427
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Heroma lönesystem söker en tekniker med placering i Malmö.

Jobbet innebär teknisk drift av interna miljöer samt Konvertering av Databaser för internt bruk. Jobbet innebär också att aktivt delta i förbättringsarbeten för interna miljöer och konverteringar.

Här får du möjligheten att arbeta med Sveriges enda heltäckande personal- och lönesystem. Hos oss blir du en viktig del i att fortsätta den långsiktiga satsningen att bygga en lösning på en modern arkitektur som dessutom ger låga kostnader och hög effektivitet hos kunderna.

CGI är Nordens ledande IT-tjänsteleverantör och utsedd till Top Employer för femte året i rad. Vi ser fram emot att få fler härliga kollegor till vårt team.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tillsammans med teamet sätta upp och säkerställa miljöer för test, utveckling och support. Vidare kommer du att konvertera kunders databaser för anonymisering.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har djupa kunskaper inom flera av följande områden:
- Microsoft Server Operativsystem
- Microsoft IIS
- Microsoft SQL och/eller DB2
-AD

Det är meriterande om du även har erfarenhet inom:
- Scripting med Powershell
- Active Batch

Extra meriterande är tidigare erfarenhet av lönesystem i allmänhet och Heroma i synnerhet

Som person är du noggrann och strukturerad och arbetar ständigt med förbättringar. Du delar med dig av dina kunskaper och dokumenterar lösningar. Du har hög serviceanda och drivs av att ge service åt andra delar av verksamheten. Du trivs med att samarbeta med interna kollegor och är duktig på att kommunicera. Du kan hantera flera samtidiga processer.

Vi ser fram emot att möta framtiden med smart teknik tillsammans med dig!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-03-16.

För mer information, kontakta gärna;
Mats Åkerman, mats.akerman@cgi.com

Microsoft Server Operativsystem, Microsoft IIS, Microsoft SQL, DB2, test, utveckling, support, tekniker, heroma, lönesystem

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb