Frontend-utvecklare JavaScript på SEB Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 januari 2019
Stängs
den 15 februari 2019
Ref:
20535325-76AB-47C8-BFCE-AB123E8EF74A
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nu söker vi dig som är frontend-utvecklare inom JavaScript och Angular och vill vara med och utveckla SEBs digitala kundupplevelse

Den här möjligheten är för dig som utvecklare inom frontend med JavaScript och Angular och dessutom är intresserad av Episerver. Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling och förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.
Du kommer bland annat:

  • Utveckla med JavaScript, Angular, CSS och Episerver
  • Jobba nära affären och andra team inom SEBs större utvecklingsorganisation
  • Då banken är i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling.

Du blir en del av ett tight agilt team av utvecklare, scrum master och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar ni våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med HTML, JavaScript, CSS och Angular. Det är positivt om du har erfarenhet Episerver, C# - eller åtminstone är intresserad av att lära dig! Det är meriterande om du har erfarenhet av deploy och release med TFS eller Git. Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område eller ha erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb