CGI

Säkerhetsexpert Infrastruktur och IT säkerhet, Stockholm, Malmö eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Göteborg, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 januari 2019
Stängs
den 16 mars 2019
Ref:
J0119-0427
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du en gedigen erfarenhet av IT-säkerhet inom infrastruktur, nätverk och PKI?
Vill du jobba tillsammans med ett team av experter inom Cyber Security?

Just nu letar vi efter fler säkerhetsexperter/tekniker för att kunna hjälpa våra större kunder med mycket höga krav på säkerhet. Vi söker dig som vill arbeta i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Hos oss på CGI får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling där du kommer att vara en viktig del av vårt Cyber Security team. Våra uppdrag omfattar allt ifrån djupa tekniska säkerhetsprojekt och införande av t.ex. vår certifikat- eller underskriftstjänst till GDPR-revisioner och olika säkerhetsanalyser. I teamet finns otroligt gedigen expertkompetens som du både bidrar till och får ta del av. Vi har roligt på jobbet och våra kunder har stort förtroende för vårt säkerhetsteam.

Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Driv, stark motivation och lojalitet kännetecknar medlemmarna inom Cyber Security enheten. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, något som är en självklarhet.

Så här beskriver våra medlemmar stämningen i teamet:

"Vi delar gärna med oss av vår kunskap och har intressanta diskussioner då det är en spännande bransch som ständigt utvecklas i takt med tekniken. Detta gör att man också blir insatt i nya trender och tekniker vilket alltid är kul för den teknikintresserade men även den som är intresserad av regelverk, policys och förordningar m.m.

"Tillsammans hjälper vi varandra med våra olika kompetenser för att leverera hög kvalitet i våra leveranser och tjänster vilket ger en känsla av trygghet och gemenskap som medarbetare men ger också möjlighet till att lära sig mycket nytt inom området security."

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konsult i vårt team kommer du att jobba med kunder inom alla branscher. Din bredd inom säkerhet gör att du enkelt kan hantera alla slags frågor inom såväl IT- som informationssäkerhet. Vi vill att du har en djup teknisk kompetens så att du med lätthet kan föreslå rätt typ av hållbara säkerhetslösningar som löser de utmaningar som våra kunder står inför.

Du kommer att vara stationerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö men resande kan förekomma. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden, till största delen i Sverige.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i din roll ska du vara senior inom området. Du har ett stark CV med gedigen erfarenhet av IT-säkerhet samt av nätverk och kommunikation med höga krav på säkerhet. Du har förmågan att sälja in egna uppdrag till nya eller befintliga kunder och du har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Egenskaper som lagkänsla, servicekänsla och noggrannhet är självklara hos dig.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket flytande och att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på engelska och svenska.

Om du börjar hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare med möjlighet att påverka och bygga framgång samt att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi på CGI kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare.
Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga? Välkommen med din ansökan!

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin
anna.dawrin@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-03-16.

säkerhet, security, infrastruktur, IT, konsult, consulting, kommunikation, nätverk

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb