Senior Implementationstekniker inom Nätverk till TeleComputing

Rekryterare
Visolit
Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 17 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta i projektform i en social roll med många kontaktytor och där du får agera specialisten inom ditt område? Till Visolit och avdelningen för projekt- och internkonsulting söker vi nu förstärkning i form av en erfaren Nätverkstekniker.

Om tjänsten
Som Implementationstekniker arbetar du i nära samarbete med övriga specialistfunktioner inom Visolit. Rollen innebär att du är delaktig i projekt som bland annat innefattar implementation av nya kunder, design, konfiguration, rådgivning och teknisk dokumentation.

Visolit präglas av ett nära samarbete mellan de olika delarna inom drift- samt konsultorganisationen vilket för dig innebär en daglig kontakt med dessa. Du kommer också att vara delaktig i möten hos både nya och befintliga kunder. Tjänsten är placerad på Visolits kontor i Kista, du rapporterar till chefen för konsultorganisationen.

Med visionen: "Helping customers create business value through IT” erbjuder Visolit en tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. Din kompetens och kunskap värdesätts och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och vidareutbildning. Stor vikt läggs vid ditt välmående, hälsa, trivsel och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten ser vi att du har certifiering eller kompetens motsvarande: 

• CCNP routing/switching
• CCNP Security
• CCDP (Design)
• Kunskap i MPLS
• ITIL V.3

Du har under cirka fem år arbetat i en kvalificerad roll kopplad till Cisconätverk såsom third line eller i rollen som arkitekt. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Med stor sannolikhet arbetar du idag hos eller har erfarenhet från någon av de större aktörerna inom outsourcing eller kommunikation.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, för att trivas i rollen söker vi därför dig som trivs i en utåtriktad roll där du har många kontaktytor. Dessutom har du givetvis ett brinnande intresse för ditt område och är påläst om den senaste tekniken. Du har en stark egen drivkraft och är självgående i din yrkesroll vilket innebär att du på egen hand ansvarar för framdriften i dina projekt. 

På Visolit väntar ambitiösa och dedikerade kollegor samt en stimulerande och spännande vardag. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Visolit med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren eller Anna Sjögren på 08-120 50 402. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverk, cisco, konsult, projektledare, teamleader, outsourcing

Om Visolit
Visolit lanserades som ett nytt namn den 21 januari 2019, och ersatte då TeleComputing och namnet på deras förvärvade företag. Visolit är ett konstruerat namn, och en försvenskad version av ordbilden “We solve IT”. Namnet anspelar på att vi tillsammans löser kundens utmaningar inom IT ("vi löser det") – och därför valde vi Visolit. Visolit är en snabbväxande teknikkoncern som har stärkt sin geografiska närvaro i hela Norden. Vi har kunder inom offentlig sektor, säkrat upp våra branschkunskaper och stärkt vår position som en partner för hybrida molntjänster och digital transformation på hela den nordiska marknaden. Detta innefattar även ett utökat tjänsteerbjudande inom konsulttjänster, säkerhet, integreringar och produkter.

Liknande jobb

Liknande jobb