IT-support till ett globalt företag i Stockholm!

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 januari 2019
Stängs
den 13 februari 2019
Ref:
DEFBA642-FF10-4D7E-BB3B-98CCC2EA0689
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Nu har du möjligheten att arbeta med IT-support för ett stort globalt företag i Stockholm! Läs mer i annonsen och sök redan idag!

Är du intresserad av IT? Är du serviceminded och drivs av att ge ett bra kundbemötande? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig! I denna roll får du chansen att arbeta med service för ett globalt IT-företaget. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med denna tjänst erbjuds du en framtida karriär inom service och IT, där du får möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer få utlopp för din sociala sida samtidigt som du kommer bistå kunderna med din tekniska kompetens. Du får även chansen att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där du får nyttja dina egenskaper inom IT och service på det bästa sättet.  

Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG och kommer därför att omfattas av kollektivavtalets villkor samt av våra övriga förmåner. Exempel på detta är tjänstepension, försäkringar, semester, lön, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du kommer även att ha en hängiven konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Hantera leverans av hårdvara och enklare installation av mjukvara.
  • Bistå med support och kundservice med hårdvarufrågor.
  • Analysera och tillgodose varje kunds behov.
  • Utveckla befintliga och nya kundrelationer.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen kommer du att ha direkt kundkontakt och dagligen arbeta med service. Du kommer att vara anställd av TNG och uthyrd till vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår till slutet av juli 2019. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kontorstider. Tjänsten är placerad i Kista och i Solna. Därför behöver du vara tillgänglig och flexibel för att kunna arbeta på olika arbetsplatser.

VEM ÄR DU?

För denna tjänst är det ett krav att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område. Det är meriterande om du har ett IT- intresse.

Som person är du social, servicemedveten och kommunikativ. Du är ansvarsfull och trivs med kundbemötande. Vidare är du flexibel, självständig, har möjligheten att jobba på olika platser. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.