Frontend-utvecklare i .Net-miljö, SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 januari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Ref:
FB143ACD-C259-4733-AE97-CB618CB36D46
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Motiveras du av en föränderlig vardag där dina lösningar syns? Som frontend-utvecklare inom .Net väntar en unik möjlighet.

Som frontend-utvecklare hos oss på SEB i Stockholm jobbar du i en tekniskt och arkitekturellt utvecklande miljö inom modern webbutveckling med C#, JavaScript och Angular mot en tydlig målbild.

OM JOBBET

Du kommer framförallt jobba med frontend-utveckling med JavaScript, HTML, CSS och Angular i en C#/.Net-miljö. Du blir en del av SEB:s Customers & Insights där alla tjänster möter våra slutkunder. Du tillhör området Advisory, Analysis & Marketing, som ansvarar för att utveckla både de manuella och digitala rådgivningstjänsterna för våra privat- och företagskunder. Inom våra digitala kanaler sker en stor teknisk förflyttning mot en målarkitektur med microtjänster och modern teknologi. Utvecklingen sker i agila team där fokus är att möjliggöra snabbare leveranser till våra kunder och att utveckla våra framtida lösningar och vi uppmuntrar till att delta i våra Communitys för att dela och sprida kunskap i organisationen.

Närmaste avdelningen består av ca 20 personer fördelade i leveransteam med roller som produktägare, scrummaster, krav, test samt frontend- och backend-utvecklare. Du blir en del av ett distribuerat utvecklingsteam med kollegor i Malaysia och Solna, Arenastaden. Teamet kännetecknas av en hjälpsam och ansvarsfull atmosfär, här jobbar vi mot gemensamma mål.

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i den här rollen söker vi dig som gillar att bidra och delta i både teamets och områdets fortsatta utveckling i en hög förändringstakt. Här finns en kultur av att dela med sig både i informella och formella kanaler - så vi uppskattar om du trivs i dessa sammanhang.

Tekniskt ser vi att du har erfarenhet från modern webbutveckling som JavaScript, API:er och microtjänster. Då teamet idag är tungt inom backend föredrar vi att du har din styrka på frontend. Det är positivt om du har erfarenhet från finans-sektorn och open source lösningar. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb