Teknisk produktägare till Västtrafik i Göteborg

Rekryterare
Västtrafik
Plats
Västra Götalands län, Göteborg
Lön
Fast lön
Annonserat
den 21 januari 2019
Stängs
den 10 februari 2019
Ref:
1814EB8A-2955-4E19-B745-D4A8D467A013
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med att underlätta pendlares vardag? Västtrafik söker en teknisk produktägare till utvecklingen av Reseplaneraren!

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige och varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor samt smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en konkurrenskraftig region. Nu söker vi dig som vill vara med och driva den tekniska utvecklingen av våra smarta tjänster framåt, däribland Reseplaneraren. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll på Västtrafiks enhet IT- Systemstöd, där du i första hand kommer att ansvara för tekniken i applikationen Reseplaneraren. Vidare erbjuder vi dig:

  • Ansvar för att driva den tekniska utvecklingen av system och tjänster, bland annat tillsammans med våra leverantörer.
  • En bra arbetsplats präglad av trygghet, personliga utmaningar, goda samarbeten och arbetsglädje.
  • En omväxlande vardag, med förändring som en stark drivkraft, en drivkraft vi hoppas att du delar med oss på Västtrafik och vi hoppas också att du också vill följa med oss på vår fortsatta resa.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som tjänsteägare för reseplanering hos Västtrafik kommer du bland annat att arbeta med följande uppgifter:

  • Utveckling av system samt systemförvaltning
  • Kvalitetssäkring och leveransgodkännande
  • Kravställa och samordna inom tjänsteområdet och även gentemot leverantörer
  • Ansvar för att tjänsten Reseplanerare är driftssäker samt att support och ärendehanteringen sköts effektivt.
  • Budgetering och uppföljning av kontrakterade leverantörer

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att rapportera till ansvarig chef för IT-Systemstöd samt även till ansvarig chef för Det digitala kundmötet. Som teknisk tjänsteägare är du ansvarig för tekniken och kvaliteten i systemet. Du kommer även att delta och till viss del driva projekt/initiativ i olika former samt samordna dessa med produktägare, systemspecialister och externa leverantörer inom givna tidsramar.

Du kommer att sitta på Västtrafiks kontor i centrala Göteborg som ligger ett stenkast från Nya Ullevi där du har kollektivtrafiken utanför dörren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att jobba med utveckling eller inom teknisk förvaltning. För att lyckas i rollen ser vi att du har stor erfarenhet av IT och teknik, du har studerat IT vid universitet/högskola samt har kunskap av att arbeta i både i Linux och Microsoft miljö. För oss är det viktigt att du har ett stort intresse och kunskap inom teknik samt är strukturerad och driven i ditt arbete.

Du är van vid att samarbeta med externa leverantörer och processägare. Du har en god erfarenhet av tekniskt operativt arbete, utveckla system och kravställa förändringar. Vidare är du en god kommunikatör som talar och skriver god svenska samt engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser. På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region. Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Liknande jobb

Liknande jobb