DevOps Engineer

Rekryterare
Cybercom
Plats
Malmö (Kommun), Skåne
Annonserat
den 22 januari 2019
Stängs
den 22 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Cybercom i Malmö söker dig som har en DevOps-profil med fokus på CI/CD.

I konsultrollen får du möjlighet att leda, utveckla och påverka projekt hos Cybercoms kunder i regionen. Idag är det en självklarhet att IT-system skall utvecklas med iterativa/agila utvecklingsmodeller och att man kontinuerligt skall kunna rulla ut förbättringar och rättningar till tjänsterna. Samtidigt så tar vi alla tillgänglighet, säkerhet och prestanda för givet när vi använder en tjänst. Utmaningen för utvecklings- och driftorganisationer idag är just balansakten att kunna kombinera en hög förändringstakt i en tjänst utan att tappa i säkerhet och stabilitet.

Rollen

I rollen som DevOps  är du en brygga mellan infrastruktur och systemutveckling. Ditt arbeta kommer att vara att effektivisera och automatisera processer och flöden genom att hands-on arbeta med tekniken inom DevOps. Att ha en stark vilja att använda sin nyfikenhet för att ständigt hålla sig uppdaterad och vara specialist inom området. Man ska insett vikten av CI/CD och lockas av de utmaningar som finns där. Att arbeta med att leverera nytta till utvecklingsteam genom att se till att säkra effektiviteten i teamets pipeline för release och deploy.

På Cybercom får du uppleva stor variation och du kan komma att arbeta både inhouse i våra åtagande och ute hos våra kunder.

Ansvar i rollen som konsult inom DevOps: 

 • Skripta, automatisera för att underlätta utvecklingsteamens dagliga verksamhet.
 • Implementera tekniska lösningar för att möta utvecklingsteam och kundens behov.
 • Arbeta hands-on med byggservrar och underhålla och förbättra byggskript.
 • Samarbetet med utvecklingsgrupper och andra aktörer inom ramen för uppdraget.
 • Rådgöra kunder/projekt för att förenkla och förbättra implementering av ny funktionalitet som i sin tur medför lägre kostnad för drift- och systemförvaltning.
 • Optimerad applikationsförvaltning och -drift.

Vem är du?

Vi ser att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom DevOps.

Du har följande kunskaper och kvalifikationer:

 •  Jenkins, Maven, Git, SVN, Jira och Docker
 • Scripting inom Pearl, PHP, Python eller Bash
 • Unix/Linux
 • SQL och NoSQL databaser (t ex PostgreSQL och MongoDB)
 • Bekväm med att sätta upp och underhålla verktyg kring byggkedjan.
 • Säkerställa dokumentation, kvalitetssäkra produkt och systemprestanda, etc. 

Som person är du kommunikativ, flexibel, förtroendeingivande och kan på ett pedagogiskt sätt vara en rådgivande person hos våra kunder. Andra egenskaper som vi värdesätter i rollen är god samarbetsförmåga och ett starkt affärsdriv där du ständigt ser nya möjligheter och förbättringspotential.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Cloud arkitektur och Gerrit.

Vi förväntar oss att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vad kan du förvänta dig?

Teamkänsla och kompetensutveckling

Vi är stolta över vår jordnära och inkluderande kultur. Det märks att vi alla har ett starkt teknikintresse och vi tycker om att umgås på och utanför jobbet. Det finns många aktiviteter att välja mellan, allt från events såsom spelkvällar, afterwork, lunch och teamträffar till träningspass. Teamet har en god laganda och ett stort fokus på intern kunskapsspridning. 

För oss är det självklart att ta lead i sin personliga utveckling, såklart med support från sin närmsta chef. Vi satsar på personlig utveckling i våra uppdrag, genom kurser, konferenser och återkommande teamträffar där vi delar med oss av kunskaper och erfarenhet – som oftast avslutas med mat, dryck och vardagssnack.

Som konsult på Cybercom kommer att du få arbeta med spännande uppdrag, stora som små, antingen inhouse eller ute hos kund. 

Trygg anställning och förmåner

För oss är det dessutom viktigt att du som medarbetare erbjuds trygghet och attraktiva förmåner genom exempelvis kollektivavtal, tjänstepension, föräldralön, flexibla arbetstider och generöst friskvårdsbidrag.

Vad gör Cybercom?

 

Ansökan och kontakt

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi tar emot ansökningarna via vår hemsida, sök med din Linkedinprofil eller CV.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Fransson, mikael.fransson@cybercom.com,  +46 765276771 eller Pernilla Ohlsson, pernilla.ohlsson@cybercom.com,  +46 730-60 93 64.

Liknande jobb

Liknande jobb