Senior Nätverksarkitekt till ledande IT-bolag

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 23 januari 2019
Stängs
den 23 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du ett brinnande intresse för IT och i synnerhet Nätverk? I rollen som Senior Nätverksarkitekt är du med och driver infrastrukturen i interna projekt tillsammans med nordiska kollegor. Hos detta IT-bolag kommer du att arbete i en spännande roll tillsammans med seniora IT-profiler ifrån Sverige och Norge.

Om tjänsten
Som Senior Nätverksarkitekt kommer du att leda och ansvara för livscykelhanteringen inom en eller flera teknologidomäner. Livscykelhantering innefattar ett kapacitets-, funktions- och utvecklingsperspektiv av den infrastruktur som levererar tjänster från datacenter runt om i Norden. Uppdraget är att säkerställa en infrastrukturell arkitektur och tjänsteleverans som överträffar kundernas förväntningar på skalbarhet, stabilitet och säkerhet.

I detta ansvar ingår det exempelvis att: 
• Äga och driva tjänste- och plattformsutveckling
• Kravställa mot leverantör
• Proof-of-concept
• Implementation
• Säkerställa drift

Du kommer att samarbeta nära med kollegor inom olika teknologier i Sverige och Norge. Rollen innebär resor cirka tre dagar per månad. Du är stationerad i Kista på företagets fräscha lokaler och rapportering sker till Manager Network Infrastructure.

Är det här du?
För att du ska passa för tjänsten krävs:
• Genuint intresse för IT och i synnerhet Nätverk
• Minst 5 års erfarenhet ifrån Enterprise, Provider Networking, säkerhet eller Router samt Switching.
• Förståelse för ITIL-processer är meriterande samt CCIE-certifikat. 

Med stor sannolikhet har du en bakgrund inom outsourcing alternativ komplex infrastrukturmiljö av större skala. Då automation står högt på agendan för vår uppdragsgivare är det också en mycket stor fördel om du har erfarenhet kring just detta och då gärna inom SDN-koncept och /eller plattformar som NSO/Ansibel. Du har mycket goda kunskaper inom Cisco switching/routing ink.- overlay såsom VXLAN/EVPN men även SDN koncept såsom AC. Med stor sannolikhet är inte heller MPLS, BGP och ISIS, krypto- och tunnellösningar något nytt för dig. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är resultatinriktad, självständig och självgående med en stor egen motor. Vidare ser vi att du har viljan att utveckla och förbättra teknologi, metoder, arbetssätt och processer. Eftersom större delen av kontakten med kollegor innebär geografisk utspriddhet ser vi att du har en god kommunikativ förmåga.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar företaget med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb