IT-trainee, Gävle

Rekryterare
Lantmäteriet
Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 24 januari 2019
Stängs
den 28 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi erbjuder dig

Hos oss erbjuder vi dig en tillsvidareanställning som inleds med ett nio månaders IT-traineeprogram med två inriktningar, systemutveckling och systemteknik. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva systemlösningar och tjänster. Vi arbetar i en modern miljö med DevOps och agila metoder och du kommer att ingå i ett team med mycket eget ansvar och befogenheter. I nära samarbete med verksamheten utvecklar vi en av regionens största och mest avancerade IT-miljöer. Efter genomgånget traineeprogram kommer du att ingå i något av våra agila systemutvecklingsteam eller som systemtekniker i något av våra teknikteam.

 

I IT traineeprogrammet ingår:

- ett skräddarsytt program där introduktion, utbildning och praktik ingår

 

- kurser i våra verktyg och program

 

- en fadder som kommer följa dig under hela din traineetid

 

- möjlighet att delta i någon konferens eller liknande under traineetiden

 

- en möjlighet att bekanta dig med Lantmäteriets hela organisation och verksamhet

 

- ett unikt tillfälle att bygga nätverk som är till nytta för din fortsatta karriär

 

Din profil

Är du nyutexaminerad inom IT och vill jobba i teknikens framkant? Då har du alla möjligheter att rivstarta din karriär hos oss. Beroende på inriktning brinner du för IT, systemutveckling eller avancerad teknik.

 

Vi vill att du:

 

- är nyutexaminerad med minst 180 högskolepoäng inom IT/data. Examen får vara max 2 år gammal

 

- har goda kunskaper i svenska tal och skrift. Skicka därför in din ansökan på svenska

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom:

Lagspelare, nyfiken, analytisk, öppen och flexibel.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

 

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

 

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Liknande jobb

Liknande jobb