CGI

Developer Document Processing

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 24 januari 2019
Stängs
den 24 mars 2019
Ref:
J0119-1127
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Marknaden för dynamisk digital kommunikation med omvärlden växer och förändras snabbt. Vill du vara med i ett växande team och uppbyggnaden av en modern tjänst för att möta dessa krav? Rollen som dokumentutvecklare är ofta varierande och innebär mycket eget ansvar för planering och genomförande. Arbetet sker från vår utvecklingsavdelning med placering i Stockholm alternativt syd på kontor i tex Jönköping, Linköping etc.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad, lösningsorienterad och nyfiken. Som person bör du vara social och utåtriktad och gilla att jobba i grupp med övriga utvecklare. Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som dokumentutvecklare kommer du ansvara för olika arbetsuppgifter inom ramen för vår tjänst Document Processing. Främst utveckling av våra kunders transaktions och affärsdokument avseende layout och distribution. Men även vidareutveckling/förbättring av våra tjänster som är baserad på produkterna inom ISIS Papyrus, Quadient Inspire och IBM CMOD. Arbetet sker både individuellt och i projekt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Önskemål är kvalifikationer i produkterna inom ISIS Papyrus och IBM CMOD. Erfarenhet inom Qadient Inspire är meriterande. Men om tekniskt intresse och rätt bakgrund/utbildning finns (t.ex; .NET, AFPDS, Windows Server) så vidareutbildar CGI i de kompletterande delar som krävs för rollen.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för kunden och/eller tjänsten. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-03-24.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Anne Worminder, Manager Document Processing
Mail: anne.worminder@cgi.com eller Telefon: 070-851 50 53

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb