Vi söker en driven Systemtekniker till vår IT-enhet

Rekryterare
Vision
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 28 januari 2019
Stängs
den 28 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vision är ett modernt fackförbund i ständig utveckling. Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete där vi bland annat utvecklar vår digitala arbetsmiljö. Du kommer att arbeta på Visions IT-enhet med många intressanta arbetsuppgifter i en Microsoft-miljö.

Enheten som idag består av 10 personer ansvarar för drift och förvaltning av gemensamma system och nätverk samt support till Visions personal. Du kommer att arbeta med installation och drift av vår servermiljö samt assistera vårt supportteam som ger support till Visions personal. Arbetet innebär också att du har stora möjligheter att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla våra tjänster och system.

Om du är rätt person för oss så:

Är du en lagspelare som är noggrann, ansvarskännande, har ordningssinne och är van vid högt tempo. Vårt mål är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd för krav och behov från användarna. Du har ett stort och brett tekniskt kunnande. Du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och är lösningsorienterad. Du är duktig på att samarbeta och är klar över att en öppen och ärlig dialog är basen för ett gott samarbete. Du är utåtriktad och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du delar Visions värderingar.

Du bör ha en högskoleutbildning eller annan bred eftergymnasial utbildning inom IT-området. Du bör även ha en mångårig erfarenhet av arbete som systemtekniker med djupa kunskaper i bl.a. VMware, Microsoft serverprodukter, serverhårdvara och lagringslösningar t.ex. Nimble eller Reduxio samt god erfarenhet av konfigurering och administration av nätverk.

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla perspektiv. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Frågor besvaras av Saleem.Nilsson@se.experis.com, tfn: 070-322 13 77

Ansökningsprocessen pågår fortlöpande och kan avslutas om vi hittar en medarbetare före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan samt CV och personligt brev.

facebook.com/visionfacket

twitter.com/#vision_fack

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 196 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. vision.se


Kontaktinformation

Om jobbet
Saleem Nilsson
Telefon +46703221377
Saleem.Nilsson@se.experis.com

 

 

Liknande jobb

Liknande jobb