Tekniskt ansvarig för MS Dynamics CRM

Rekryterare
Vision
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 29 januari 2019
Stängs
den 28 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vision är ett modernt fackförbund i ständig utveckling. Just nu befinner vi oss i ett spännande förändringsarbete där vi vill skapa framtidens arbetsplats för Vision där vi bland annat utvecklar vår digitala arbetsmiljö. Här kommer du som tekniskt ansvarig för Microsoft Dynamics CRM att fylla en viktig roll för våra användare.

Visions CRM system är centralt för alla delar av Visions verksamheter och vi söker därför dig som har hög CRM kompetens och mångårig erfarenhet. Du blir en nyckelperson i vår förvaltningsorganisation av CRM som idag består av 3 personer samt ett antal verksamhetsexperter inom olika delar av vår organisation.

Visions förvaltningsorganisation för CRM ingår i Visions IT-enhet som totalt består av 10 personer, vilka ger god service och stöd i olika frågor till Visions kansliorganisation och förtroendevalda. Vi finns på Visions förbundskontor i centrala Stockholm

Vem söker vi?

Vi söker dig som har goda systemkunskaper av Microsoft Dynamics CRM, och erfarenhet av att arbeta i större projekt. Det är viktigt att du har en hög teknisk förståelse.

Du bör ha erfarenhet av att analysera och dokumentera behov och processer ur ett tekniskt perspektiv. Eftersom du är kravställare gentemot våra leverantörer behöver du ha en hög beställarkompetens för att hantera förändringar, uppdateringar och anpassningar.

I jobbet ingår konfigureringsarbete och du behöver ha en god förståelse och erfarenhet av integration mellan olika system. Du behöver även kunna hantera avancerade användarfrågor från dina kollegor i förbundet.

Viktigt för att lyckas med jobbet är att arbeta nära verksamheten, vilket kräver att du är lyhörd och prestigelös, har ett konsultativt arbetssätt och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden, du har ett processtänk och motiveras av förändringsarbete. Du är van att ta eget ansvar och du delar Visions värderingar.

Tjänsten innebär även att driva uppgifter/projekt tillsammans med kollegor och i rollen kommer du att vara den tekniska specialisten kring MS Dynamics CRM. Vidare är det meriterande med kunskap kring MS Office, SharePoint och NAV.

På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla perspektiv. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Frågor besvaras av Saleem.Nilsson@se.experis.com, tfn:070-322 13 77

Ansökningsprocessen pågår fortlöpande och kan avslutas om vi hittar en medarbetare före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan samt CV och personligt brev.

facebook.com/visionfacket

twitter.com/#vision_fack

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 196 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. vision.se

Liknande jobb

Liknande jobb