Programmerare Optimationskoncernen

Plats
Luleå (Kommun), Norrbotten, Piteå (Kommun), Norrbotten, Sundsvall (Kommun), Västernorrland, Uppsala (Län)
Annonserat
den 29 januari 2019
Stängs
den 16 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Sista ansökningsdag: 16 februari 2019

Optimation AB med dotterbolaget MBV Systems AB samarbetar i ett starkt kluster för att göra verkstad av de möjligheter som digitaliseringen erbjuder industrin. Optimation är ett specialistföretag som levererar lösningar och tjänster till processindustrin. Vi kombinerar processkunnande, reglerteknik och dynamisk simulering med vår förmåga att omsätta avancerad teori till praktiskt fungerande system.  Vårt mål är alltid att optimera kundernas tillverkningsprocess. MBV Systems utvecklar kamerabaserade mätsystem för automatisering och processtyrning i krävande industrimiljöer. Lösningarna bygger på industrianpassad bildanalys i 2D- och 3D-teknik. Vi har kontor i Luleå, Piteå, Sundsvall samt Uppsala och våra uppdrag finns både i Sverige och utomlands. Läs gärna mer på optimation.se och mbvsystems.se

Optimationskoncernen expanderar och söker en programmerare!

Som programmerare blir du en viktig del av den fortsatta tillväxten av koncernen och får arbeta i en kreativ miljö med många innovationer. Rollen innebär programmering i olika projekt som varar från några veckor till flera månader. Programmeringslösningarna driver du självständigt från specifikation till egen kvalitativ lösning. Din uppgift blir programutveckling och systemutveckling, samt att lösa tekniska problem, där du tillsammans med andra programmerare arbetar i team med projektledare och konsulter. Utvecklingen sker i språk som exempelvis C/C++/LabView/PHP/JavaScript och Python.

Kunderna finns främst inom mineral, järn, stål, energi, pappers- och massaindustrin. Det är viktigt att du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad inom ditt ämnesområde samt gärna är nyfiken på tekniker som exempelvis AI, Machine Learning eller Digitala Tvillingar. Här får du verkligen vara med och påverka, komma med lösningsförslag och driva igenom hållbara och säkra lösningar för en långsiktig och stabil utveckling in i framtiden. Din stationeringsort är valfri mellan Luleå, Piteå, Sundsvall eller Uppsala.

Vi söker dig som är civilingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som grund samt har erfarenhet av programmering. Du har goda kunskaper i matematik och det är meriterande med kunskaper i bildanalys och simulering. Som person är du ansvarstagande, självgående och strukturerad med ett samarbetsinriktat arbetssätt kombinerat med ett serviceinriktat sinne. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera i tal och skrift på engelska och meriterande på svenska. Du brinner såklart av ett genuint intresse för programmering och teknisk utveckling.

Vi erbjuder en heltidsanställning i en stabil koncern i tillväxt med goda möjligheter att utvecklas både professionellt och som individ. Du får ett stort eget ansvar i ett företag med god trivsel och familjär anda där företagens grundläggande värderingar står för stabilitet, ärlighet och gedigen kompetens. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning där vi ser mångfald som en styrka och välkomnar medarbetare med olika bakgrund att söka tjänsten som programmerare.

Är du intresserad? För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult:

Merja Kenttälä, Rätt Rekrytering & HR, tel. 076-866 22 77

Ansök via www.rattrekrytering.se

Liknande jobb

Liknande jobb