Teknisk Systemägare till Actiway

Rekryterare
ActiWay
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 18 februari 2019
Stängs
den 4 mars 2019
Ref:
094AA4D6-050E-4C7D-92FE-2EE18FF1971F
Kategori
Krav
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som teknisk Systemägare för Actiways hälsoportal erbjuds du en spännande roll inom IT!

Vill du jobba i ett hjärtligt och prestigelöst företag som erbjuder en produkt som människor mår bra av? Har du ett genuint intresse för IT och ser dig själv i en bred teknisk roll som Systemägare för en attraktiv hälsoportal? Följ med på Actiways framgångsresa och kom till en arbetsplats där man har roligt ihop - varje dag!

VI ERBJUDER DIG

Som Systemägare hos Actiway får du en varierad roll med tekniska utmaningar i ett mellanstort bolag i expansion. Här erbjuds du:

• Möjlighet att jobba med ett innovativt onlinesystem för hantering av hälsoförmåner
• En bred teknisk roll där du får möjlighet att påverka nya arbetssätt
• Familjär stämning i ett bolag med korta beslutsvägar
• En verksamhet i tillväxt med många stora kunder

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som systemägare har du en bred teknisk roll på IT där du får: 

• Åtgärda avvikelser vid applikationstester
• Utveckla automatiserade tester
• Felsöka tekniska problem i systemet
• Ha kontakt med extern utvecklingspartner
• Ansvara för integrationer mot andra system
• Säkerställa en god drift och datasäkerhet för Actiways system

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en viktig del av Actiways IT-avdelning som idag består av 2 personer. Din arbetsplats blir i ljusa, moderna lokaler i Vasastan.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en bred teknisk grund att stå på. Du har bland annat kunskap inom följande:

• MySQL
• PHP eller annat programspråk för att kunna hantera kod snarare än nyutveckla
• Excel
• API:er

Det är meriterande om du även har kännedom kring SQL, Javascript, HTML och Selenium (eller liknande för test-automation). Som systemägare behöver du vara analytisk, systematisk och en god team-player. Du tar naturligt egna initiativ och tycker om en varierad vardag full av problemlösning och tekniska utmaningar.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen - som vi kan se ökar - efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Liknande jobb

Liknande jobb