Attentec söker iOS-utvecklare!

Rekryterare
Attentec
Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 30 januari 2019
Stängs
den 28 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vårt iOS-utvecklingsteam behöver fler kollegor, därför söker vi dig som vill jobba som konsult inom mjukvaruutveckling och ta dig an ditt första uppdrag inom iOS.  

Om rollen:

Du blir anställd som konsult hos Attentec och där du kommer få möjlighet att arbeta med ny häftig teknik och utveckla innovativa lösningar, både inhouse och på plats hos våra kunder.

I ditt första uppdrag kommer du att tillsammans med ditt team utveckla en applikation inom Attentecs expertområde - Streaming Media. Vår kund är Norges näst största kabel-TV-operatör. Applikationen vi jobbar med är en Streaming Media-applikation för mobila enheter och Apple TV där användarna kan se på VOD-filmer, livestreamad TV och hyra filmer. Applikationen är native-utvecklad i Swift för tvOS och iOS, och i Java för Android. Attentec har utvecklat den från grunden, och den är baserad på kundens system.

I och med att kunden är belägen i Norge så kan resor dit förekomma men din arbetsplats kommer vara inhouse på vårt kontor i Linköping.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen drivs du av att se resultat, samarbeta och arbeta mot uppsatta mål. Vi tror att du nyligen har tagit din examen från en civil- eller högskoleingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och kan kommunicera väl både i tal och skrift. Du har erfarenhet av att programmera i Swift. 

Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av DRM-skyddad Streaming Media och nätverk. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av agilt arbetssätt samt ett eller flera av följande programmeringsspråk:

  • C++
  • C#
  • Java
  • Javascript
  • Python

Om Attentec

Attentec är ett IT-konsultföretag som arbetar med mjukvaruutveckling. Våra expertområden är Internet of things och Streaming media, och vi utvecklar innovativa lösningar till våra kunder både inhouse och på plats hos kunderna. Vi är ett 60-tal konsulter fördelade på våra kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.

Vad erbjuder vi?

Då vi tycker det är viktigt att våra medarbetare får hålla sig uppdaterade på den senaste tekniken får man som konsult hos oss avsätta 10% av arbetstiden till intern tid, där kompetensutveckling utgör den största delen. På Attentec har vi en företagskultur som vi är stolta över. Våra ledord är ”Engagemang och resultat”. Denna ligger delvis till grund och ska vara vägledande för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners.

Vi har roligt på arbetet och har en fin gemenskap. Vi har ett stort intresse för programmering i alla former och för många av oss är programmeringen inte bara ett jobb, det är också en livsstil och hobby. Det är en självklarhet för oss att dela med oss av vår kunskap både internt till kollegor men även externt i olika forum.

Attentec är ett Great Place to Work

Attentec vill vara en arbetsgivare som ger våra medarbetare möjlighet att utvecklas och trivas på sin arbetsplats och som samtidigt hjälper våra kunder på ett sådant sätt att de kan bli världsledande med innovativ teknik.

Därför var vi med i utvärdering av “Sveriges bästa arbetsplatser” och blev certifierade som ett Great Place To Work®!

 

Start: Omgående eller efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Läs mer om hur det är att arbeta på Attentec här

Vill du bli en av oss?

Liknande jobb

Liknande jobb