BNP PARIBAS CARDIF SÖKER EN JUNIOR SERVICEINRIKTAD IT-TEKNIKER

Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 30 januari 2019
Stängs
den 25 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner för att ge förstklassig service och har ett intresse av IT? BNP Paribas Cardif Norden AB söker nu en servicestjärna inom IT, där kontakten med dina medarbetare står i centrum för din anställning.

BNP Paribas Cardif utvecklar och tillhandahåller personriskförsäkringar på den nordiska marknaden via banker, finans- och försäkringsbolag. BNP Paribas Cardif är specialiserade på låneskyddsprodukter men tillhandahåller även andra försäkringsprodukter. Genom förståelse för våra samarbetspartners kärnaffär och behov kan BNP Paribas Cardif erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

Vi erbjuder:

-       Arbete i ett globalt och expansivt Fortune 500-företag.

-       Möjligheter till vidareutveckling på plats samt med externa utbildningar.

-       Ett arbete som aktivt arbetar med jämställdhet och mångfald samt strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas tillvara.

-       Trevliga och kompetenta medarbetare.

-       Tillgång till Benifys förmånsportal samt friskvårdsbidrag.

Vi söker en social och utåtriktad person som har lätt för att möta andra samt skapa förtroende och trygghet gentemot kollegor. Du ska även vara driven, strukturerad, kvalitets-och lösningsfokuserad i det du gör. För oss är det viktigt att du är en lagspelare och ser teamet som en tillgång. Då vi har ett kontor med flera olika nationaliteter är goda svensk- och engelskakunskaper i både tal och skrift ett krav.

Meriterande:

-       Erfarenhet från tidigare IT-supportroll.

-       IT-relaterad utbildning.

-       Intresse av nätverk- och serveradministration (CISCO, Active directory, VMWare).

-       Erfarenhet från yrke med nära kontakt med människor.

Du är välkommen med din ansökan till via vår jobbportal, via länken. Sista ansökningsdag är den 25 februari 2019. Tveka inte att sända din ansökan redan idag, då urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Persson, Tobias.Persson@bnpparibascardif.com.

Mer om BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif utgör försäkringsverksamheten inom den franska bankkoncernen BNP Paribas, en av Europas ledande aktörer inom bank- och finanstjänster. BNP Paribas Cardif bedriver idag verksamhet i 35 länder och har närmare 100 miljoner försäkringstagare.

BNP Paribas Cardif Nordic AB har varit verksamt på den skandinaviska marknaden sedan år 2000 och är moderbolag till de två försäkringsbolagen BNP Paribas Cardif Försäkring AB och BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB, med filialer i Norge och Danmark. Försäkringsbolagen bedriver även gränsöverskridande verksamhet i Finland. BNP Paribas Cardif Nordic AB med dotterbolag har idag ca 110 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark och växer kontinuerligt för att kunna tillgodose våra samarbetspartners behov. För mer information se www.bnpparibascardif.se och www.bnpparibascardif.com.

Liknande jobb

Liknande jobb