CGI

Tekniker Monitoring 24/7

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Blekinge , Sweden
Annonserat
den 1 februari 2019
Stängs
den 25 februari 2019
Ref:
J1118-2192
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en tekniker inom Monitoring 24/7 inom GTO med placering i Bromölla.

Vi söker dig som har bred kompetens inom flera tekniska områden, gillar tekniska utmaningar och som är en lagspelare där laget kommer före jaget!

Har du förmåga att i tekniska miljöer kunna se och förstå helheten, identifiera problemområden, och tycker om att lösa incidenter utifrån larm så är vi intresserade av dig till denna tjänst!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi arbetar huvudsakligen med att lösa incidenter i våra kundmiljöer, koordinerar och eller eskalerar vidare till specialistgrupperingarna inom GTO.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till Monitoring 24/7 får vi ärenden från många olika tjänsteområden, så som Windows Server, Backup, Antivirus, Unix, Mainframe mm. Vi söker således någon med bred kompetens inom flera teknikområden.

Du har en god förmåga att lösa problem och du är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-04-01.

För mer information, kontakta gärna;
Tobias Stiman, 0703-128988

Windows Server, Backup, Antivirus, Unix, Mainframe

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.