Digital marknadsförare till ActiWay i Stockholm

Rekryterare
ActiWay
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 30 januari 2019
Stängs
den 1 mars 2019
Ref:
C496E611-152B-484D-AF94-520CE1938E7D
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

För dig som kan marketing automation och vill vara med ActiWays fortsatta tillväxtresa!

ActiWay befinner sig på en tillväxtresa där digitalisering, marknad och försäljning går hand i hand. För dig som är intresserad av och har arbetat med marketing automation är det en spännande tid och roll att ta del av.

Som specialist på marknadsavdelningen blir du en viktig del i bolagets fortsatta framgångsresa. Din uppgift blir att med hjälp av diverse digitala verktyg och din kunskap värma upp ActiWays potentiella kunder genom olika marknadsaktiviteter. Syftet med dessa marknadsaktiviteter är främst att ge dina kollegor på försäljningsavdelningen en lättare och redan från start kvalificerad dialog med potentiella kunder, men också att ge stöttning till leverantörsteamet i deras rekryteringsarbete.

Låter ovan intressant för dig? Skicka in din ansökan så snart du kan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ActiWay är ett företag som uppskattar sina anställda och värdesätter relationerna med både interna och externa parter. Samarbete och laganda genomsyrar kulturen och du blir en del av ett härligt företag. I rollen som MA-specialist erbjuds du även möjligheten att arbeta kreativt och bidra med nya idéer.
Redan från start blir du en viktig del i bolagets fortsatta utveckling, och får en direkt avgörande roll i hur fortsatta försäljnings- och marknadsstrategier struktureras och utvecklas.

ActiWay har kollektivavtal och förutom de förmåner som det innebär erbjuds du också ett attraktivt friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som marketingspecialist tillhör du marknadsavdelning där dina kollegor har sina roller och ansvarsområden, men där ni tillsammans jobbar dagligen mot gemensamma mål.
Till din hjälp har du både Lime, ett CRM-system, och SharpSpring, ett marketing automation-verktyg. Du kommer även arbeta med hantering av digital marknadsföring i sociala medier. 

Din vardag kommer att bestå av att segmentera kunder och leverantörer, utveckla och förfina befintliga och potentiella målgrupper, och därefter anpassa marknadskommunikation till dessa med mål om att öka kännedom om ActiWays verksamhet. Dessa aktiviteter ska vara mätbara och på så vis bana väg för försäljningsavdelningens fortsatta arbete i säljcykeln. 

Du kommer att vara högst involverad i bolagets utveckling och lansering av nya produkter/tjänster.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett marknadsteam som i dagsläget består av två personer. Tjänsten är på heltid och förväntas att starta omgående. Arbetet är förlagt under kontorstider med möjlighet till viss flexibilitet. ActiWay sitter i fina lokaler nära Odenplan.

Du som söker kommer till ett skönt gäng som har roligt, som hjälps åt och som älskar att fira de många framgångar som varit senaste året.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter som finns beskrivna ovan. Du behöver ha goda kunskaper inom marketing automation, och helst god insyn i hur bra digital marknadsföring fungerar. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med system såsom Sharpspring eller Lime, samt att du har erfarenhet av Google Analytics och Google Adwords. Då du kommer arbeta med digital marknadsföring i sociala medier ser vi gärna att du har erfarenhet inom området.

Vidare har du god kommunikationsförmåga och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull och trivs i en roll där du måste ta eget initiativ. Du drivs av utveckling, har god samarbetsförmåga och motiveras av att hjälpa andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen - som vi kan se ökar - efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Liknande jobb

Liknande jobb