IT-tekniker kunnig på nätverk, Stockholmsmässan

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 3 februari 2019
Stängs
den 4 mars 2019
Ref:
C88EB9E2-6911-454D-8DA7-5D416BB9AE67
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kundorienterad IT-tekniker sökes till fartfyllda Stockholmsmässan i Älvsjö

Vill du arbeta i en central roll och tekniskt supportera både kunder och kollegor för att tillsammans möjliggöra möten och event i världsklass på Nordens största mötesplats? Sök då tjänsten som IT-tekniker på Stockholmsmässan i Älvsjö.

VI ERBJUDER DIG

Föreställ dig en plats som ena dagen rymmer en prestigefull kongress och andra dagen förvandlas till en färgsprakande möbelmässa. Stockholmsmässan i Älvsjö är Nordens största mötesplats för personliga möten, inspiration, kunskap, upplevelser och affärer.

Som kundorienterad IT- tekniker är din uppgift att leverera och supportera IT-tjänster för arrangörer, utställare och besökare inför och under evenemangen. Och även att bemanna vår interna IT-supportfunktion som ger service till Stockholmsmässans medarbetare och deras digitala arbetsplats. Du tillhör ett team om sex personer inom IT-avdelningens drift- och supportenhet.

Du erbjuds en bred roll med stor variation i det dagliga arbetet och med hela Stockholmsmässan som arbetsplats. Förbered dig på nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer bland annat arbeta med att:

  • Konfigurera och supportera nätverkstjänster för arrangörer och utställare inför och under våra evenemang (trådbundet, trådlöst),
  • Förbereda, testa och ge teknisk support på vårt besökarsystem inför och under våra eve-nemang (kassor, kortterminaler, registreringsstationer, skrivare, inpasserings- och avläs-ningsutrustning),
  • Förbereda, testa och ge teknisk support på vårt digitalskyltsystem inför och under våra evenemang (publiceringssystem, mediaspelare, fasta och mobila skärmar),
  • Ge teknisk support på IT-utrustning i våra service-, press- och businesscenter (kassor, kort-terminaler, datorer, skrivare),
  • Ge intern IT-support till medarbetare och deras digitala arbetsplats (dator, skärm, operativ-system, standardprogramvaror, skrivare, surfplattor och telefoner)

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten är placerad på Stockholmsmässan i Älvsjö där du kommer att röra dig över hela vår anläggning. Denna tjänst har schemalagd arbetstid vilket medför arbete på vissa kvällar och helger samt beredskapstjänstgöring.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en bred kunskap inom IT. Du är serviceinriktad, pedagogisk och trivs i en roll med många kontaktytor.

Vi söker dig som jobbat i en supportteknisk roll tidigare, gärna i organisationer där du arbetat brett i både 1st- och 2nd line onsite. Du har kunskap och erfarenhet av nätverk och då helst med produkter från Cisco. Du har även gedigen erfarenhet av arbete med AD, Exchange, Windows 10 och klienthårdvara.

Du är trygg i din roll som tekniker och du motiveras av att vara nära kundleveransen. Då du i denna roll ofta jobbar i "realtid" under våra evenemang är det viktigt att du tar stort eget ansvar och ägarskap för leveransen från start till mål.

I rollen kommer du att ha kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, vilket ställer krav på god kommunikativ förmåga och att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

 

 

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Stockholmsmässan är Nordens största mötesanläggning. I 75 år har vi genomfört mässor och kongresser som gett våra besökare massor av inspiration, kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Vår verksamhet bygger på det personliga mötet - grunden för all mänsklig kommunikation och något som aldrig går att ersätta. Möten ger nya kontakter och nya tankar, i allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare. Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten - alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa möten som gör skillnad, både i det stora och i det lilla. Med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år, möter vi människor från alla världens hörn, branscher och kulturer. En mer inspirerande 75-åring får man leta efter!

Liknande jobb

Liknande jobb