Scania

Kreativ ingenjör med ledaregenskaper

Rekryterare
Scania
Plats
Södertälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 5 februari 2019
Stängs
den 17 februari 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

En stor del av denna spännande utveckling leder till mer elektronik och sensorer i vår produkt och därmed utmaningar för oss som ritar el-schema och kablage till hytt och chassi.

I denna tjänst har du möjligheten att kombinera dina ingenjörskunskaper med en roll som teamledare till ett av våra team. Du kommer att få vara med på resan att vidareutveckla branschens bästa och mest tillförlitliga elsystem för att möta framtidens behov av t.ex. autonoma fordon.

Vi vill välkomna dig som är nyfiken och duktig på att kommunicera att söka dig till vårt härliga team!

OM TJÄNSTEN

Vill du vara med och ta fram nervsystemet till vår lastbil dvs. el-schema och kablageartiklar för hytt och chassi? Att konstruera kablaget är lite som att lösa sudoku, här behöver vi ta hänsyn till flera parametrar samtidigt för att optimera lösningen. Lösningen ska vara robust men lätt att montera, en optimerad flora av artiklar och samtidigt kunna erbjuda kunden en skräddarsydd lösning. Vi arbetar väldigt tvärfunktionellt och deltar i flera projekt och arbetar tätt med andra grupper som jobbar med mjukvarusystem, elektronikkomponenter, inköp och produktion. Som teamledare driver tillsammans med dina kollegor t.ex. arbetet med planering och förbättringar av arbetsprocesser.

OM GRUPPEN

Vi är en grupp med god stämning, tight sammanhållning som när som helst ställer upp på sin kollega. Alla hjälper varandra, vilket driver vår grupp till framgångar och tillsammans bildar vi en rolig arbetsplats. Hela gruppens samlade kompetens finns alltid till vårat förfogande, vi arbetar hela tiden som ett sammansvetsat team. Ett team med mångfald, som alltid ger en stor acceptans för olikheter och vi skapar tillsammans en mycket naturlig och uppskattad arbetsmiljö.”

OM DIG

Du tycker om att kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor och projekt på gång. I grupper är det ofta du som får andra att känna sig delaktiga och vill gärna ena kollegor kring gemensamma mål. Du är förmodligen högskole- eller civilingenjör som har grundläggande kunskaper inom elektronik och tycker om att förstå hur ditt område är kopplat till andras. Är du nyutexaminerad är detta en perfekt grupp att få en samlad bild av vilka system en lastbil består av, har du yrkeserfarenhet har vi flera kluriga utmaningar du kan ta dig an.

Oavsett är det här en grupp du kan trivas och växa i!

Om jobbet

  • Title: Kreativ ingenjör med ledaregenskaper
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-02-17
  • Job Id: 20181189

Om Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb